Libnet.ro
UNICEF

16:01

Dan Barna, anunt transant: USR va vota investirea Guvernului Orban. Semnam luni un acord politic

Antena3 Antena3,
Dan Barna, anunt transant: USR va vota investirea Guvernului Orban. Semnam luni un acord politic

Alianta USR-PLUS va sustine investirea Guvernului Ludovic Orban, iar daca vor exista eventuale nemultumiri la adresa unuia sau altuia dintre ministrii propusi, vor fi discutate transant in comisii, a declarat du. continuă pe Antena3

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Momentul jenant in care Dan Barna nu pare sa-l fi recunoscut pe Emerich Jenei, caruia i-a oferit propriul autograf (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a facut o vizita de promovare la Oradea, pe strazile caruia l-a intalnit pe unul dintre cei mai mari antrenori ai fotbalului romanesc, Emerich.

Barna: Sustinem investirea Guvernului Orban. Pozitia USR este transanta

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica la Brasov ca partidul sau va sustine investirea Guvernului Orban, indiferent de nemultumirile din interior. Acesta a adaugat ca luni urmeaza sa semneze si un acord politic alaturi de premierul desemnat Ludovic Orban, subliniind ca e important sa scapam de Guvernul Dancila.

Ce conditii pune Tomac ca PMP sa voteze investirea Guvernului

Eugen Tomac a declarat duminica faptul ca parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Or.

VIDEO Dan Barna, asteptat cu lautari in Arad Canta cucu-n Bucovina, rescris pentru el: E Dan Barna, stie oricine Pentru mine, pentru tine Alianta il sustine Stie ca are pe cine

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a fost intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina. Aici este sarbatoare Fiindca USR-ul are Pe Dan Barna invitat Mai de seama candiat, i-au cantat lautarii lui Dan Barna.

Cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project. Cum arata topul prezidentiabililor in viziunea USR

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, fata de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj publicat pe un grup intern al partidului,.

Sondaj USR: cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project Topul prezidentiabililor in sondajul intern al Uniunii

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, fata de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj, publicat pe un grup intern al partidului.

Gafa de senzatie a lui Dan Barna. Prezidentiabilul USR a fost salvat de la ridicol de un sustinator

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, s-a aflat joi la Oradea, iar in jurul pranzului a iesit, inconjurat de o mica armata de sustinatori, prin centrul orasului pentru a imparti pliante.

Emerich Jenei a explicat de ce nu a refuzat autograful de la Dan Barna: E o chestiune de inteligenta. Care politician a facut un gest similar in fata fostului antrenor (VIDEO)

Emerich Jenei a avut o reactie diplomata dupa dialogul cu Dan Barna, in care liderul USR s-a oferit sa-i dea un autograf. Fostul mare antrenor a dat de inteles ca e semn de inteligenta sa nu refuzi o astfel de.

SONDAJ intern al USR. Veste de cosmar pentru Dan Barna

Dan Barna pare tot mai departe de turul doi al alegerilor prezidentiale. Acolo unde, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, ar putea ajunge. o surpriza. Potrivit unui sondaj.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )