Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum arata programul propus de Ludovic Orban pentru investirea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Cum arata programul propus de Ludovic Orban pentru investirea Guvernului

Premierul propus, Ludovic Orban, a transmis, vineri, o scrisoare catre presedintii celor doua camere ale Parlamentului prin care propune o investire rapida a guvernului. continuă pe Adevărul

Cine este Florin Citu, propus de Orban pentru a-l inlocui pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Florin Citu, membru in PNL din 2016, este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor. S-a nascut in 1972 si e licentiat in economie la Grinnel College, SUA, in 1996. Are un ma.

SONDAJ Ce asteptari aveti de la guvernul minoritar propus de Ludovic Orban?

Liberalii premierului desemnat Ludovic Orban au facut, joi, publice lista ministrilor si programul de guvernare, ce include 12 masuri urgente. Guvernul Orban trebuie sa primeasca votul Parlamentului inainte sa-si preia atributiile. Sondaj HotNews. ro: Ce asteptari aveti de la guvernul minoritar propus de Ludovic Orban?.

Cine este FLORIN CiTU, ministrul propus la FINANTE in Guvernul Ludovic Orban

Florin Vasile Citu, senator de Bucuresti, este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor. Liberalul a fost fost economist in cadrul Bancii Nationale a Noii Zeelande 2001-2003) .

Cine este Ionut Stroe, propus Ministru al Tineretului si Sportului in cabinetul Ludovic Orban

Ionut-Marian Stroe este propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de Ministru al Tineretului si Sportului. Nascut pe 23 septembrie 1979, Stroe este deputat, reprezentand judetul Dolj, din partea Partidului National Liberal.

Lovitura devastatoare pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule pentru noul guvern

Scenariu soc pentru Ludovic Orban. Ultimele calcule arata ca guvernul sau nu va trece de votul Parlamentului. Liberalilor le mai lipsesc cateva voturi pentru a reusi investirea noului executiv. Totul depinde.

Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Pana acum, Ludovic Orban ar fi reusit sa adune 227 de voturi. Mai are nevoie de doar sase voturi pentru a obtine investirea Guvernului Orban. Pro Romania a anuntat ca nu va asigura cvorum la votul din.

Ce urmeaza dupa stabilirea componentei Cabinetului Orban. Calendarul pentru investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a transmis joi presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului o scrisoare in care propune un calendar pentru investirea noului guvern. Orban vrea ca sedinta plenului.

Ludovic Orban le-a trimis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului un program pentru investirea guvernului: Cand ar putea avea loc votul asupra noului cabinet (DOCUMENT)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a transmis presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o scrisoare in care propune un program pentru investirea cabinetului sau. Potrivit unui document obsinut de.

Orban propune un calendar pentru investirea Cabinetului sau

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a transmis joi presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului .

Lista noului Guvern. Ludovic Orban propune ca marti sa fie audiati ministrii, iar miercuri sa fie votul de investitura

Premierul desemnat Ludovic Orban a depus, joi, la secretariatul Camerei Deputatilor si Senatului, propunerea de calendar pentru investirea Guvernului. Potrivit documentului, Orban propune ca ministrii sa fie audiati in 29 octombrie, iar in 30 octombrie sa aiba loc votul de incredere in plenul Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )