Libnet.ro
UNICEF

13:45

Conditiile lui Ciolos pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Fara racolari din PSD si preluarea programului si a echipei lui Vlad Voiculescu

Hotnews Hotnews,
 Conditiile lui Ciolos pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Fara racolari din PSD si preluarea programului si a echipei lui Vlad Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, se declara deranjat de faptul ca Nicusor Dan nu i-a informat in legatura cu negocierile cu liberalii pentru Primaria Capitalei, insa spune ca, dincolo de asta, cel mai important lucru este unirea partidelor in jurul unui singur candidat care sa puna capat dezastrului produs de Gabriela Firea. El sugereaza si care sunt conditiile pentru ca PLUS sa il sustina pe Nicusor Dan. continuă pe Hotnews

Conducerea PNL a votat in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Dan: M-am concentrat pe a avea sustinerea partidelor de Opozitie. Am fost onest (VIDEO)

Biroul Executiv alPNLa votat in unanimitate pentrusustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Tot un vot in unanimitate a fost si pentrulista ministrilor din Guvernul Citu.

Lovitura aplicata de Orban cuplului Ciolos-Barna. Alegerea lui Nicusor Dan clatina scaunul Gabrielei Firea

Scaunul Gabrielei Firea se clatina serios: liberalii au decis sa sustina candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti. Lovitura de imagine a ricosat insa si in Dacian Ciolos, lovit puternic de incapacitatea liderului PLUS de a gestiona real problemele de partid.

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

Candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, votata in unanimitate de conducerea PNL

Candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei a fost validata in unanimitate de conducerea PNL, a anuntat liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti sustine in unanimitate candidatura lui Nicusor Dan; ofera garantia ca vom avea rezultatul dorit la Primaria Capitalei

Sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara ca biroul politic al filialei Bucuresti a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Avem datoria sa ne maximizam sansele pentru obtinerea unui scor bun la nivelul Capitalei, a declarat ea, mentionand ca decizia sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan a venit dupa analizarea sondajelor efectuate in interiorul partidului.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

Gura de oxigen de care PNL avea nevoie. Cateva observatii despre sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Grabiti sa sarbatoreasca o victorie pe care au asteptat-o prea mult timp, liberalii s-au trezit, dupa doar trei luni de guvernare sufocati de PSD. Marile promisiuni facute de PNL au ramas doar vorbe pierdute in entuziasmul momentelor electorale ale anului trecut.

Ciolos se burzuluieste catre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu l-au enervat pe seful PLUS. Ciolos a declarat ca in cazul in care Nic.

Valeriu Steriu (PSD): Nu ne temem de Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Deputatul PSD Valeriu Steriu sustine ca social-democratii nu se tem de candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca beneficiaza de sustinereaPNL. Steriu considera ca actualul edil, Gab.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )