Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lovitura aplicata de Orban cuplului Ciolos-Barna. Alegerea lui Nicusor Dan clatina scaunul Gabrielei Firea

Adevărul Adevărul,
Lovitura aplicata de Orban cuplului Ciolos-Barna. Alegerea lui Nicusor Dan clatina scaunul Gabrielei Firea

Scaunul Gabrielei Firea se clatina serios: liberalii au decis sa sustina candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti. Lovitura de imagine a ricosat insa si in Dacian Ciolos, lovit puternic de incapacitatea liderului PLUS de a gestiona real problemele de partid. continuă pe Adevărul

Orban: il propun pe Nicusor Dan drept candidat din partea PNL pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca va propune conducerii largite a PNL ca partidul sa-l sustina pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Nu i-am solicitat lui Dan sa se inscrie in PNL, pentru a tine.

Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL Orban: Am convingerea ca e cel mai potrivit

Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL. Am convingerea ca e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL: de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si o buna guvernare a Capitalei, a spus liderul PNL. Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica .

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a anuntat vineri liderul liberal Ludovic Orban, La randul sau, Nicusor Dan, care a fost prezent la sedinta liderilor liberali, a afirmat ca este o decizie de responsabilitate, luata in interesul public.

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

Ciolos, critici pentru Nicusor Dan si Orban: Voi crede in deschiderea PNL daca va renunta sa racoleze pesedisti, aldisti si alti politicieni compromisi

Mi-ar fi placut ca Nicusor Dan sa fi discutat cu Vlad Voiculescu si despre sustinerea pe care o negocia cu Ludovic Orban, asa cum au discutat despre multe alte probleme, transparent, constructiv, arata liderul PLUS Dacian Ciolos pe Facebook. Scopul nu scuza mijloacele, adauga liderul PLUS.

LUDOVIC ORBAN: PNL il va sustine pe Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei

Partidul National Liberal va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei, a declarat, ieri, Ludovic Orban, presedintele formatiunii politice.

Ludovic Orban: Am decis sa-l sustinem pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. E cel mai potrivit candidat

Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei. Am convingerea ca este cel mai potrivit candidat pentru atingerea obiectivelor fundamentale ale PNL, a spus liderul PNL.

Nicusor Dan s-a intalnit cu reprezentantii PNL Bucuresti, pentru prima oara de la anuntul lui Orban privind sustinerea sa la Primaria Capitalei: Este un gest care ma onoreaza

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a ajuns in Aleea Modrogan, joi dupa-amiaza, pentru o intalnire cu reprezentantii PNL Bucuresti, anunta reporterul B1. Este primul contact.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )