Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gura de oxigen de care PNL avea nevoie. Cateva observatii despre sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Gura de oxigen de care PNL avea nevoie. Cateva observatii despre sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Grabiti sa sarbatoreasca o victorie pe care au asteptat-o prea mult timp, liberalii s-au trezit, dupa doar trei luni de guvernare sufocati de PSD. Marile promisiuni facute de PNL au ramas doar vorbe pierdute in entuziasmul momentelor electorale ale anului trecut. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu, despre numele vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier: Refuz varianta in care PNL sa se ascunda in spatele lui Nicolae Ciuca

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca nu va sustine nicio varianta de guvern PNL, subliniind ca ar trebui un guvern de specialisti pana la alegeri. Totodata, Ciolacu a spus ca refuza varianta in care PNL sa se ascunda in spatele generalului Nicolae Ciuca, nume vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier.

Silhouette lanseaza cardul cu care poti avea tratamente faciale si corporale cu doar 349 de lei pe luna

Centrele Silhouette din Bucuresti lanseaza Silhouette Beauty Card, un abonament anual special, cu ajutorul caruia poti beneficia de tratamente profesionale, cu doar 349 de lei pe luna, 50% discount fata de pretul de lista. In acest mod, te poti bucura de efectele procedurilor de infrumusetare de la Silhouette pe intreaga durata a anului.

Prietena mea cea mai buna avea nevoie de mine, asa ca am dormit pe canapea la ea acasa. intr-o seara, m-am trezit ca faceam dragoste nebuna si nu cu ea! Dumnezeule, cum am putut sa fac asta!

Prietenul la nevoie se cunoaste, dar uneori dintr-un astfel de gest se pot naste lucruri complicate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )