Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conduce cea mai puternica tara din Europa, iar pentru asta a primit un titlu la care ravnesc toate femeile. Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Antena3 Antena3,
Conduce cea mai puternica tara din Europa, iar pentru asta a primit un titlu la care ravnesc toate femeile. Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german, Angela Merkel, a primit titlul de cea mai puternica femeie din lume pentru al patrulea an consecutiv, conform topului facut de revista Forbes. Este a noua oara cand ocupa prima pozitie in. continuă pe Antena3

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Clasamentul anual intocmit de Forbes Cele mai puternice femei ale lumii 2014) o situeaza pe cancelarul german Angela Merkel pe prima pozitie, ramanand astfel, cea mai puternica femeie din lume. Pe locul doi se.

Top Forbes: Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP, conform Mediafax.

Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume - Forbes

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume, in fata presedintei bancii centrale americana Fed) Janet Yellen, potrivit listei anuale a revistei Forbes, publicata miercuri si citata de AFP.

Toata lumea o respecta. Ea este cea mai puternica femeie din lume

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume este dominat si in acest an de cancelarul german Angela Merkel. Potrivit clasamentului anual intocmit de Forbes si publicat miercuri, Angela Merkel este urmata de.

Veste buna: suntem a treia cea mai atractiva tara din regiune pentru investitori

Romania isi pastreaza locul 10 in Europa privind numarul locurilor de munca nou create prin investitiile straine directe in 2013, conform raportului anual EY - European Attractiveness Survey. Acelasi studiu arata ca Romania se afla pe locul 3 in Europa.

Cum a fost scufundata cea mai puternica nava din cel de-al Doilea Razboi Mondial

In 1939, in conditii de maxim secret, Germania lanseaza la apa cuirasatul Bismarck, o adevarata provocare pentru marina engleza care nu a precupetit niciun efort pentru a scufunda cel mai puternic crucisator al celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Business Report: Apple anunta cea mai mare achizitie din istoria sa. Ce companie a cumparat cu 3 miliarde de dolari; Harta judetelor: Administratiile financiare care au intrat pe rosu in plina crestere economica; Cum a ajuns Europa sa aspire la visurile

Liviu Tudor: Piata locuintelor din Romania are sanse sa ajunga ca cea din Germania. Romania ar putea depasi performanta economica din 2013, pe fondul imbunatatirii ratingului de tara, care va starni apetitul marilor fonduri de investitii. Psihoza cursului de schimb: leul e la cel mai bun curs din ultimele taspe luni. Cum a coborat cursul euro/leu sub 4,4, cum a inceput nebunia. In media. Stiu ca multe stiri cu carlig la public nu sunt, dar nici sa tragi din nou de o non-stire nu e normal.

Era cea mai GRASA fata din scoala, iar colegii isi bateau joc de ea. Acum a ajuns sa castige MISS Texas

Atunci cand este vointa si determinare se poate orice. O dovedeste si Kelly Kryfko, o tanara de 23 de ani care in adolescenta cantarea bine peste 100 de kilograme, fiind cea mai grasa de la ea din.

Apple a facut cea mai mare achizitie din istorie pentru a ramane relevanta. Tot ce ar trebui sa stii despre Beats by Apple

Cea mai mare tranzactie din istoria Apple a fost consemnata saptamana aceasta. Plateste trei miliarde de dolari pentru o companie care vinde produse audio la preturi mari. Ceea ce vom vedea in 2014 va fi era unei noi companii Apple, anunta un vicepresedinte. Fondatorul spune ca e din nou cool.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )