Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conducerea CJ Neamt anunta ca va aloca fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conducerea CJ Neamt anunta ca va aloca fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a declarat, astazi, intr-un comunicat de presa remis, ca vor fi alocate fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele CJ Neamt anunta alocarea de fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI. Ionel Arsene: Grav este ca Guvernul a folosit spitalele in lupta lor politica Sunt convins ca aceasta tragedie putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a anuntat ca vor fi alocate fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, ca urmare a.

Vodafone Romania doneaza 50.000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata

Vodafone Romania, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de telecom din Romania anunta ca doneaza 50. 000 de euro pentru refacerea sectiei ATI din Piatra Neamt care a fost incendiata.

Prefectul judetului Neamt acuza lipsa avizelor pentru mutarea sectiei ATI de la etajul 3 la 2, acolo unde a avut loc incendiul in care au murit 10 pacienti COVID-19 (VIDEO)

Prefectul judetului Neamt, George Lazar sustine ca o sectie ATI a fost mutat de la teajul 3 la etajul 2, fara aprobarile si avizele necesare. intr-o interventie telefonica pe B1 TV, acesta a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )