Libnet.ro
UNICEF

13:30

Conducerea PSD a decis ca Teodorovici sa fie numit vicepremier interimar, in locul lui Viorel Stefan

Hotnews Hotnews,
 Conducerea PSD a decis ca Teodorovici sa fie numit vicepremier interimar, in locul lui Viorel Stefan

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a decis ca Eugen Teodorovici sa fie propus interimar pentru functia de vicepremier, in locul lui Viorel Stefan, care isi incepe, de la 1 iulie, mandatul ca membru al Curtii de Conturi Europene, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici, desemnat vicepremier-interimar in locul lui Viorel Stefan

Comitetul Executiv National al PSD a decis vineri, prin vot, ca ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sa detina si calitatea de vicepremier interimar, functie ramasa vacanta prin plecarea lui Viorel Stefan.

Discoteca Teodorovici preia functia de vicepremier interimar. Anuntul de ULTIM MOMENT facut de Viorica Dancila (VIDEO)

Social-democratii au decis ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sa preia functia de viceprim-ministru interimar, pe probleme de economie, in locul lui Viorel Stefan, care pleaca la Curtea de Conturi a UE,.

Teodorovici, propus pentru functia de vicepremier

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a decis ca Eugen Teodorovici sa fie propus interimar pentru functia de vicepremier, in locul lui Viorel Stefan, care isi incepe, de la 1 iulie, mandatul ca membru al Curtii de Conturi Europene.

Teodorovici, vicepremier interimar in locul lui Viorel Stefan

Comitetul Executiv National al PSD a decis vineri, prin vot, ca ministrul de Finante, Eugen Teodorov.

Punctul de intalnire. Sondaj exclusiv: Cine ar trebui sa fie la conducerea PSD?

Radu Tudor a prezentat la Punctul de intalnire un sondaj legat de estimarea guvernarii si a liderilor PSD in perspectiva Congresului de sambata. Sondajul a fost realizat in perioada 5-24 iunie 201.

Liviu Plesoianu, reactie dura la conducerea PSD: La nivel de varf, conducerea a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Nu voi accepta lucrul acesta niciodata

Liviu Plesoianu, unul dintre candidatii la sefia PSD, a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Exces de Putere ca dezamagirea oamenilor in ceea ce priveste conducerea social-democratilor s-a produs pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )