Libnet.ro
UNICEF

13:30

Teodorovici, propus pentru functia de vicepremier

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, propus pentru functia de vicepremier

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a decis ca Eugen Teodorovici sa fie propus interimar pentru functia de vicepremier, in locul lui Viorel Stefan, care isi incepe, de la 1 iulie, mandatul ca membru al Curtii de Conturi Europene. continuă pe Adevărul

Dancila: Mircea Pascu, sustinut pentru functia de comisar european interimar

Fostul europarlamentar Mircea Pascu este sustinut pentru functia de comisar european interimar, a an.

Cine este Ioan Mircea Pascu, propunerea PSD pentru functia de Comisar European in locul Corinei Cretu

PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu pentru functia de Comisar European pentru Politica Regionala dupa demisia Corinei Cretu, aleasa recent europarlamentar pe listele Pro Romania. Pascu ar urma sa fie.

PSD Constanta o voteaza pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte a partidului

PSD Constanta o voteaza pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte a partidului, in cadrul cong.

Ionut Dumitru, favorit la nominalizarea PNL pentru functia de viceguvernator BNR

Actualul presedinte al Consiliului Fiscal are cele mai mari sanse pentru a deveni unul din candidatii propusi de PNL pentru functia de viceguvernator al Bancii Nationale, alaturi de Andrei Stamatian, fostul prim-vicepresedinte al CEC Bank, potrivit.

Gabriel Petrea candideaza pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie.

Cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului, validati

Comisiile juridice ale Parlamentului i-au validat, miercuri, pe cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului. Plenul Parlamentului urmeaza sa decida, tot astazi, prin vot cine va fi ales Avocat al Poporului.

Ludovic Orban: PNL nu o sustine pe Renate Weber pentru functia de Avocat al Poporului, pentru ca ea a exportat trasesimul politic la nivel european, iar ALDE nu a primit increderea romanilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, miercuri, ca liberalii nu o sustin pe Renate Weber, propunerea ALDE pentru functia de Avocat al Poporului, potrivit Agerpres.

PRESEDINTELE TSD: Petrea si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Presedintele Tineretului Social Democrat TSD), Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD, la congresul de sambata, anunta un comunicat de presa.

Marian Neacsu, validat de comisiile parlamentare pentru functia de vicepresedinte ANRE, fara niciun fel de audiere

Fostul secretar general al PSD Marian Neacsu, membru al Pro Romania, a primit, in comisiile de specialitate ale Parlamentului, raport de validare pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea in domeniul Energiei ANRE), ceilalti doi candidati fiind respinsi. Decizia a fost luata fara ca vreunul dintre candidati sa fie audiat.

Presedintele TSD, Gabriel Petrea, si-a anuntat candidatura pentru functia de secretar general al PSD

Gabriel Petrea, presedintele Tineretului Social Democrat, a anuntat miercuri ca va candida pentru functia de secretar general al PSD la congresul din 29 iunie. Am luat aceasta decizie pentru ca nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )