Libnet.ro
UNICEF

09:15

Eugen Teodorovici, desemnat vicepremier-interimar in locul lui Viorel Stefan

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, desemnat vicepremier-interimar in locul lui Viorel Stefan

Comitetul Executiv National al PSD a decis vineri, prin vot, ca ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sa detina si calitatea de vicepremier interimar, functie ramasa vacanta prin plecarea lui Viorel Stefan. continuă pe Antena3

Conducerea PSD a decis ca Teodorovici sa fie numit vicepremier interimar, in locul lui Viorel Stefan

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a decis ca Eugen Teodorovici sa fie propus interimar pentru functia de vicepremier, in locul lui Viorel Stefan, care isi incepe, de la 1 iulie, mandatul ca membru al Curtii de Conturi Europene, transmite Mediafax.

Teodorovici, vicepremier interimar in locul lui Viorel Stefan

Comitetul Executiv National al PSD a decis vineri, prin vot, ca ministrul de Finante, Eugen Teodorov.

Eugen Teodorovici vine cu ideea unei noi taxe

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici ia in calcul introducerea unui impozit forfetar, o suma fixa stabilita anual de catre stat pe care sa o plateasca circa 1,1 milioane de firme.

Vicepremierului Viorel Stefan va parasi Guvernul Romaniei

Vicepremierului Viorel Stefan va parasi Guvernul Romaniei pentru a prelua functia de membru al Curtii Europene de Conturi, unde a fost numit in urma unei decizii a Consiliului Uniunii Europene. Mandatul lui.

GUVERNUL ANUNTA: Mandatul de vicepremier al lui Viorel Stefan se incheie

Vicepremierul Viorel Stefan isi va incheia mandatul in cadrul Guvernului Romaniei, avand in vedere ca va deveni membru al Curtii de Conturi Europene, ca urmare a Deciziei Consiliului Uniunii Europene nr.

Teodorovici, propus pentru functia de vicepremier

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a decis ca Eugen Teodorovici sa fie propus interimar pentru functia de vicepremier, in locul lui Viorel Stefan, care isi incepe, de la 1 iulie, mandatul ca membru al Curtii de Conturi Europene.

Discoteca Teodorovici preia functia de vicepremier interimar. Anuntul de ULTIM MOMENT facut de Viorica Dancila (VIDEO)

Social-democratii au decis ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sa preia functia de viceprim-ministru interimar, pe probleme de economie, in locul lui Viorel Stefan, care pleaca la Curtea de Conturi a UE,.

Eugen Teodorovici: Viorica Dancila trebuie sa fie apreciata pentru situatia de astazi si cum face fata cu brio

Eugen Todorovici, ministrul Finantelor a declarat vineri, dupa CExN al PSD ca o va sustine pe premierul Viorica Dancila si ca candidatura sa a fost pentru a spori competitivitatea. Am incercat sa ridic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3065 seconds )