Libnet.ro
UNICEF

09:00

Am condus cel mai bun SUV Hyundai fabricat vreodata - Santa Fe 2.2 CRDi

Adevărul Adevărul,
Am condus cel mai bun SUV Hyundai fabricat vreodata - Santa Fe 2.2 CRDi

Asa cum v-am promis in articolul de saptamana trecuta cu Sportage, iata-l si pe tatal SUV-urilor mid-size non-premium, Hyundai Santa Fe!. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomada la Telekom

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasa metalica care ar putea fi considerat cel mai bun competitor pentru iPhone, este disponibil la precomanda in Romania, prin operatorul Telekom. Compatibil cutehnologia 4G+,Samsung Galaxy Alphaare un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci si o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizeaza momentele speciale so experientele memorabile, pe care utilizatorii sa le impartaseasca apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmeaza la rezolutie UHD 4K, ceea ce determina o calitate foarte buna a [].

Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomada la Telekom

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasa metalica care ar putea fi considerat cel mai bun competitor pentruiPhone, este disponibil la precomanda in Romania, prin operatorul Telekom.

Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomanda la Telekom

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasa metalica care ar putea fi considerat cel mai bun competitor pentruiPhone, este disponibil la precomanda in Romania, prin operatorul Telekom.

Cel mai bun sofer din Mangalia

Pilotul specializat in competitiile de viteza in coasta s-a impus pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in ultimii patru ani la nivel national.

Un minor din Satu Mare a fost injunghiat in spate de prietenul cel mai bun

Un adolescent de 16 ani din comuna Calinesti Oas, judetul Satu Mare a fost injunghiat cu un cutit in zona omoplatului stang de un amic de-al sau, tot minor. Cazul a fost sesizat politistilor prin apel la 112 de catre mama baiatului ranit.

Pretul cerealelor se redreseaza, dupa ce a ajuns la cel mai scazut nivel din iunie 2010

In ciuda faptului ca in SUA se inregistreaza o productie record, pretul boabelor de soia este in crestere, dupa ce a atins cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, deoarece investitorii se bazeaza pe cererea din China, cel mai mare cumparator pe plan mondial, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Zona euro: productia si serviciile au avut cel mai incet ritm de crestere in septembrie 2014

Productia si serviciile din zona euro au inregistrat in septembrie cel mai incet ritm de crestere din acest an, ceea ce ridica noi semne de intrebare asupra posibilitatii revenirii economiei din regiune in ultimul trimestru din acest an.

Septembrie, luna cu cel mai incet ritm de crestere a productiei si serviciilor in zona Euro

Luna septembrie a avut cel mai incet ritm de crestere a productiei si serviciilor in zona Euro din acest an, fapt ce pune la indoiala revenirea economiei din regiune in ultimul trimestru din acest an.

Statistic, Apple continua sa fie ,cel mai cool brand

Un nou studiu desfasurat anual de cei de la CoolBrands a confirmat recent ca Apple este pentru al treilea an consecutiv cel mai cool brand. Ca in fiecare an, cei de la CoolBrands au publicat o lista cu cele mai cool branduri, top in care Apple ocupa pentru al treilea an consecutiv prima pozitie. in acelasi clasament, pe urmatoarele pozitii, se gasesc branduri precum Aston Martin, Nike, Google, YouTube, Chanel si altele. Pentru obtinerea listei au votat 2000 de consumatori [].

Patriarhul, politicieni si 8 vedete, in cel mai recent clip VUNK Ne facem auziti! Vezi clipul AICI!

VUNK lanseaza astazi videoclipul celui mai recent single al lor, Ne facem auziti, imnul generatiilor care vor o schimbare reala,.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )