Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai bun sofer din Mangalia

România Liberă România Liberă,
Cel mai bun sofer din Mangalia

Pilotul specializat in competitiile de viteza in coasta s-a impus pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in ultimii patru ani la nivel national. continuă pe România Liberă

Roche a primit cel mai mare scor din sectorul farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index

Roche a fost desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index DJSI), ce reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator, arata un comunicat remis redactiei.

Trupul fara suflare al unui barbat, descoperit in cel mai mare parc din Constanta

O femeie a sesizat, vineri dimineata, politia, in cel mai mare parc dinConstanta, dupa ce a gasit corpul neinsufletit al unui barbat, scrie Mediafax. Anchetatorii sositi la fata locului nu exclud.

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de.

Suspect retinut dupa ce un barbat a fost omorat in cel mai mare parc din Constanta

Politistii sustin ca barbatul a fost omoratin bataie, cu mai multe lovituri primite in cap, suspectat de producerea faptei este Aurel Gheorghe, in varsta de 43 de ani din Constanta.

Liga Europa: Steaua a desfiintat Aalborg si a stabilit cel mai bun scor al primei etape din faza grupelor. UPDATE REZULTATE

A fost o seara nebuna de tot in Liga Europa. Steaua a fost vedeta serii- a dat sase goluri in poarta lui Aalborg si nu a primit nici unul. Tot sase goluri au marcat si cei de la PAOK Salonic in meciul cu Dynamo Minsk. A fost 6-1 la finalul celor 90 de minute.

Suspect retinut dupa ce un barbat a fost omorat in cel mai mare parc din Constanta

Un minor din Satu Mare a fost injunghiat in spate de prietenul cel mai bun

Un adolescent de 16 ani din comuna Calinesti Oas, judetul Satu Mare a fost injunghiat cu un cutit in zona omoplatului stang de un amic de-al sau, tot minor. Cazul a fost sesizat politistilor prin apel la 112 de catre mama baiatului ranit.

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit cel mai rapid hat-trick din istoria Europa League

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit, joi seara, in partida cu Aalborg BK, cel mai rapid hat-trick dinistoria Europa League, potrivit UEFA. Keseru a reusit sa marcheze de trei ori in doar 12 minute,.

Dacia, Renault, Ford si Opel sunt marcile cel mai des prezente in flotele companiilor - studiu

Doar 5% dintre masinile ce alcatuiesc flotele auto ale companiilor au fost achizitionate prin leasing operational, insa domeniul este promitator datorita avantajelor legate de mobilitate si de predictibilitatea costurilor, arata un studiu al Nielsen si ALD Automotive. Marcile cel mai des intalnite in flotele auto sunt Dacia, Renault, Ford, Opel si Volkswagen, iar o treime dintre companii au si masini mai vechi de sase ani, arata studiul realizat in randul a 400 de manageri pe tema leasing-ului operational.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )