Libnet.ro
UNICEF

12:45

Conferinta de Securitate de la Munchen aduce o veste excelenta pentru Romania: SUA vor aloca 1 miliard de dolari pentru Initiativa celor Trei Mari, o noua reusita in plan extern pentru presedintele Iohannis

B1 B1,
Conferinta de Securitate de la Munchen aduce o veste excelenta pentru Romania: SUA vor aloca 1 miliard de dolari pentru Initiativa celor Trei Mari, o noua reusita in plan extern pentru presedintele Iohannis

Romania primeste o veste excelenta de la Conferinta Internationala de Securitate de la Munchen, cel mai important forum euroatlantic din sector, unde tara noastra este reprezentata de premierul interimar. continuă pe B1

Macron, la Conferinta de Securitate de la Munchen: Rusia va continua sa incerce sa destabilizeze democratiile occidentale

Presedintele francez Emmanuel Macron a estimat sambata, la conferinta de securitate de la Munchen, care are loc zilele acestea, ca Rusia va continua sa incerce sa destabilizeze democratiile occidentale prin manipularea retelelor de socializare sau a operatiunilor din spatiul cibernetic, scrie AFP.

Conferinta de Securitate de la Munchen. Pompeo a asigurat Europa ca SUA nu se retrag de pe scena globala

Secretarul de stat american Mike Pompeo a respins sambata tonul pesimist european in privinta retragerii Washingtonului de pe scena globala, spunand ca moartea legaturilor transatlantice este o notiune ultraexagerata, relateaza AFP.

Veste dezastruoasa pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare. Ce amenzi primesc cei care nu respecta legea

Taxa de poluare impusa de primarul general Gabriela Firea soferilor care circula prin Bucuresti intra in vigoare peste doua saptamani. Regimul de circulatie al masinilor in Capitala. Tarife si amenzi pentru cei care nu respecta legea. Veste pentru soferi. O noua taxa intra in vigoare Taxa impusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, soferilor care circula .

Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament. Totul se intampla mult mai rapid si mai usor

Printr-un act normativ oficializat recent. este vorba de 0 noua procedura pentru schimbarea furnizorului de gaz si curent, s-a stabilit o procedura mai simpla pentru schimbarea furnizorului de curent si gaze, aceasta aplicandu-se incepand dindata de 12 februarie, anul curent. Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament Astfel ca, fata de situatia din .

Roxen va participa la Eurovision pentru Romania. Primul an fara selectie nationala!

Anul acesta este primul fara selectie nationala la Eurovision! Roxen a fost desemnata direct, de catre un juriu de specialitate, sa ne reprezinte tara la concursul de la Rotterdam! .

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei.

Previziunile economice de iarna pentru Romania: crestere PIB de 3,8% pentru Romania in 2020, de 1,2% in zona euro

Previziunile economice din iarna anului 2020, publicate joi, 13 februarie, estimeaza ca economia europeana va continua sa urmeze o traiectorie de crestere constanta si moderata. Zona euro s-a bucurat pana acum de cea mai lunga perioada de crestere neintrerupta de la introducerea monedei euro in 1999. Conform previziunilor, cresterea produsului intern brut PIB) al Romaniei se va mentine la valoarea de 3,8% in 2020 si va avea valoarea de 3,5% in 2021, in timp ce pentru zona euro aceasta va ramane stabila la valoarea de 1,2% in 2020 si in 2021. Pentru UE in ansamblu se estimeaza o usoara incetinire a cresterii la 1,4% in 2020 si 2021, in scadere fata de 1,5% in 2019.

Crestere PIB de 3,8% pentru Romania in 2020, de 1,2% in zona euro

Previziunile economice din iarna anului 2020, publicate astazi, 13 februarie, de catre Comisia Europeana estimeaza ca economia europeana va continua sa urmeze o traiectorie de crestere constanta si moderata. Zona euro s-a bucurat pana acum de cea mai lunga perioada de crestere neintrerupta de la introducerea monedei euro in 1999. Conform previziunilor, cresterea produsului intern brut PIB) al Romaniei se va mentine la valoarea de 3,8% in 2020 si va avea valoarea de 3,5% in 2021, in timp ce pentru zona euro aceasta va ramane stabila la valoarea de 1,2 % in 2020 si in 2021. Pentru UE in ansamblu se estimeaza o usoara incetinire a cresterii la 1,4 % in 2020 si 2021, in scadere fata de 1,5 % in 2019.

DATE COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU ROMANIA: Stocul spatiilor industriale si logistice, mai mare cu 10%, anul trecut

Stocul de spatii industriale si logistice din Romania a ajuns, anul trecut, la 4,6 milioane de metri patrati, in crestere cu aproximativ 10% comparativ cu anul precedent, arata un comunicat transmis, ieri, de Colliers International.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )