Libnet.ro
UNICEF

05:30

Confesiunile lui Radu Beligan la Vaslui: Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa-ncercam s-o facem la clasa intai

Adevărul Adevărul,
Confesiunile lui Radu Beligan la Vaslui: Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa-ncercam s-o facem la clasa intai

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator. Marele actor a fost prezent ultima data la Vaslui in 2012, cand a primit din partea municipalitatii vasluiene o placheta omagiala. continuă pe Adevărul

Femeile din viata lui Radu Beligan. Pe cine a iubit Maestrul

Radu Beligan a murit miercuri, 20 iulie, la varsta de 97 de ani. Unul dintre cei mai iubiti si, cu siguranta, cel mai longeviv actor roman, Beligan a fost foarte discret in ceea ce priveste viata.

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

Biografia uitata a lui Radu Beligan: Nu pot sa-l injur pe Ceausescu, el mi-a dat bani sa fac Teatrul National

In ultimii ani de viata, Radu Beligan s-a bucurat de un succes urias. O tara intreaga a fost cuprinsa de admiratie in fata unui actor care se apropia de 100 de ani si continua sa urce pe scena, transformandu-se in legenda. Aproape nimeni n-a mai avut curajul sa spuna ca lunga viata a lui Radu Beligan a mai insemnat si altceva in afara de roluri memorabile si aplauze la scena deschisa.

Florin Piersic, despre colegul sau de o viata: Radu Beligan isi dorea sa moara pe scena

Florin Piersic, un mare actor al Romaniei, este devastat de moartea prietenului sau, Radu Beligan. El marturisea ca maestrul i-a spus ca vrea sa moara pe scena.

intruchiparea desavarsita a actorului paraseste scena. Mesajele oficialilor romani dupa moartea lui Radu Beligan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante la adresa actorului Radu Beligan. Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a.

Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

Radu Beligan a fost intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, iar prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

INTERVIU Radu Beligan: Vreau sa cant din lira inainte de a muri

Radu Beligan a murit. intr-un interviu acordat in decembrie 2008, atunci cand actorul aniversa 90 de ani si se pregatea sa revina pe scena, Radu Beligan a vorbit despre viata sa implinita din teatru.

Cum l-a refuzat Bendeac pe maestrul Radu Beligan: imi vine si acum sa-mi dau pumni in cap

Radu Beligan, maestru al teatrului romanesc, s-a stins din viata, miercuri, la varsta de 97 de ani. Actorul Mihai Bendeac, indurerat de vestea primita, marturiseste cum atunci cand a dat.

Prima TV difuzeaza filmul Singuratatea florilor, in memoriam Radu Beligan

Vineri 22 iulie, de la ora 20:30, Prima TV va difuza filmul Singuratatea florilor in memoriam Radu Beligan, marele actor care a incetat din viata, miercuri, la Spitalul Elias din Bucuresti.

VIDEO+FOTO. Rolurile memorabile ale lui Radu Beligan. Ultimul a fost in Nemuritorul

Seniorul teatrului romanesc, maestrul Radu Beligan, s-a nascut la 14 decembrie 1918, la Galbeni, in apropiere de orasul Roman si s-a stins din viata miercuri, 20 iulie 2016, la Bucuresti. El a avut o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )