Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

România Liberă România Liberă,
Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

Radu Beligan a fost intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, iar prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Prima TV difuzeaza filmul Singuratatea florilor, in memoriam Radu Beligan

Vineri 22 iulie, de la ora 20:30, Prima TV va difuza filmul Singuratatea florilor in memoriam Radu Beligan, marele actor care a incetat din viata, miercuri, la Spitalul Elias din Bucuresti.

Radu Beligan a murit. Iohannis: Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cantec si imbold. Ciolos: Parea nemuritor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au transmis mesaje de condoleante la moartea actorului Radu Beligan, care s-a stins din viata, astazi, la varsta de 97 de ani.

Reactii dupa moartea maestrului Radu Beligan. Catrinel Dumitrescu: Sa tinem minte ca nu suntem fara de moarte

Catrinel Dumitrescu a vorbit despre moartea lui Radu Beligan, miercuri, la Antena 3. Din pacate, voi mi-ati dat vestea. Ce sa zic, sa ne dea Dumnezeu lacrimi sa putem plange si sa tinem minte ca.

A plecat cel mai bun. Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Radu Beligan, dupa ce maestrul a murit

Fiica lui Radu Beligan, Lamia Beligan, este sustinuta de prieteni in urma pierderii tatalui sau. Imediat dupa ce s-a aflat despre tragedie, prietenii Lamiei.

Mihai Bendeac, indurerat dupa moartea lui Radu Beligan! Cand am dat mana cu el nu m-am spalat doua zile

Moartea lui Radu Beligan l-a lasat indurerat pe Mihai Bendeac. A incetat din viata mesterul mester este un fel de superlativ al.

Crezul actorului Radu Beligan: M-am nascut odata cu Romania cea mare si sunt legat ombilical de ea. il rog fierbinte pe Dumnezeu sa aiba grija de Romania

Actorul Radu Beligan a devenit pe 30 martie 2012 cetatean de onoare al municipiului Bacau, in acelasi timp cu Paul Grigoriu si Diana Lupescu. Actorul, in varsta de 97 de ani, a murit astazi la Bucuresti. Teatrul de Vara din Bacau ii poarta numele. indragitul actor, mentionat in Cartea Recordurilor, s-a nascut in comuna bacauana Filipesti in 1918.

intruchiparea desavarsita a actorului paraseste scena. Mesajele oficialilor romani dupa moartea lui Radu Beligan

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante la adresa actorului Radu Beligan. Viata este o scena, spunea Shakespeare. Astazi, Radu Beligan, intruchiparea desavarsita a.

Revista presei: Radu Beligan a murit; jurnalist rus, asasinat; al doilea caz de Zika in Romania

Actorul Radu Beligan a murit la varsta de 97 de ani, un jurnalist rusfost asasinat in centrul Kievului, a fost confirmat al doile caz de Zika in Romania acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru [].

Alexandru Arsinel, dupa moartea lui Radu Beligan: M-a facut sa-mi dau seama de dimensiunea talentului meu

Radu Beligan a murit. Odata cu moartea lui Radu Beligan dispare o minunata poveste a teatrului romanesc, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, actorul Alexandru Arsinel. Odata cu disparitia lui.

Florin Piersic, marturisire emotionanta dupa moartea lui Radu Beligan: imi lacrimeaza sufletul si mintea

Actorul Florin Piersic a marturisit, in exclusivitate pentru Antena 3, ca moartea maestrului Radu Belgian lasa un gol imens in sufletul sau, explicand ca Radu Beligan a fost unul dintre parintii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )