Libnet.ro
UNICEF

21:00

Conflict violent intr-o scoala din Constanta! Un elev si-a atacat colegul de clasa cu un cutit

Antena3 Antena3,
Conflict violent intr-o scoala din Constanta! Un elev si-a atacat colegul de clasa cu un cutit

Un elev de gimnaziu din Constanta a avut un conflict violent cu un coleg. Acesta a venit la scoala cu un cutit de bucatarie si l-a injunghiat pe colegul sau. Elevul care a iscat conflictul este in. continuă pe Antena3

Panica intr-o scoala din Prahova: Trei eleve duse de urgenta la spital

Panica totala la o scoala din judetul Prahova. Pompierii si doua echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta au intervenit de urgenta la o scoala din cumunaBaltesti, dupa ce mai multi.

Gaz lacrimogen intr-o scoala din Teleorman: cat de grava e starea copiilor

Utilizarea de gaz lacrimogen intr-un spatiu inchis este interzisa prin lege, mai ales cand este vorba de o scoala. Din pacate, mai multe eleve din Teleorman au ajuns la spital. Este relativ usor sa-ti cumperi gaz lacrimogen pentru auto-aparare, dar daca nu esti precaut si ajunge in mainile unor copii, risti sa te alegi cu .

UPDATE: Fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde 3 tinere au ars de vii, dat in urmarire nationala El a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde in 2014 trei tinere au murit intr-un incendiu puternic, a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera de catre Politie. Masura a fost luata in conditiile in care nu a fost gasit la domiciliu si nici nu s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv la 8 ani si o luna de inchisoare.

Elevii din Constanta au dat in judecata Guvernul pentru ca nu le acorda reduceri la transport

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) a dat in judecata Guvernul Romaniei si trei ministere pentru anularea unei hotarari ce impiedica acordarea reducerilor pentru elevi la transportul judetean, informeaza.

Guvernul Romaniei - dat in judecata de Asociatia Elevilor din Constanta

Elevii din Constanta au dat in judecata Guvernul, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii, pentru a anula o hotarare de guvern care blocheaza acordarea reducerilor pentru elevi la transportul judetean, anunta Asociatia Elevilor din Constanta.

Experienta tragica pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special.

Experienta traumatizanta pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special.

Un elev din Constanta atacat cu un cutit in timpul unei pauze

Un elev de 14 ani, de la o scoala gimnaziala din municipiul Constanta a fost miercuri atacat cu un cutit, fiind intepat in coapsa, de catre un coleg de clasa, in timpul recreatiei, in urma unui conflict.

Elev atacat cu cutitul de un coleg, in recreatie. Motivul este halucinant!

Un elev de 14 ani de la o scoala din Constanta si-a atacat colegul cu un cutit, ranindu-l in coapsa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )