Libnet.ro
UNICEF

23:30

Experienta tragica pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

Antena3 Antena3,
Experienta tragica pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special. continuă pe Antena3

Experienta traumatizanta pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special.

Liga 2: Meciul dintre FC Arges si Petrolul a fost amanat pentru duminica, din cauza cetii

Partida dintre FC Arges si Petrolul, programata, sambata, la ora 19. 30, la Pitesti, a fost amanata pentru duminica, din cauza cetii.

Mesajul ingrozitor al unei educatoare pentru mama unui baietel de doi ani. Ce a scris pe un biletel lasat in geanta copilului. Mama a inghetat cand a citit mesajul!

O mama s-a aratat ingrozita de felul in care educatoarea fiului ei i-a transmis sa isi puna copilul la dieta si sa dispara. Francesca Easdon a povestit, pe Facebook, ca i-a lasat.

Modificare URIASA pentru FEMEILE din ROMANIA! Pot IESI MAI DEVREME la PENSIE! S-A SCHMBAT tot ce stiai pana acum

Vesti bune pentru femeile care vor sa iasa mai dvereme la pensie! LACRIMI PENTRU CATALIN BOTEZATU! S-A iNTAMPLAT DUPA OPERATIA CUMPLITA! E DE NERECUNOSCUT GALERIE FOTO) Exista cateva conditii.

Deratizarea din Timisoara. Dosar penal pentru ucidere din culpa

Politia Timis a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in cazul deratizarii dintr-un bl.

Idee pentru barajul din Liga Natiunilor: Sa vina Radoi cu toata echipa U21

Romania a ratat inca o campanie de calificare, iar acum singura speranta pentru o prezenta la Euro 2020 acolo unde Bucurestiul gazduieste patru partide) este barajul din Liga Natiunilor. Laurentiu Reghecampf face o propunere: sa vina Mirel Radoi cu toata echipa Under21 si sa joace in locul reprezentativei lui Cosmin Contra.

Doi oficiali australieni nu au primit viza pentru China din cauza criticilor adresate Beijingului

Doi membri ai guvernului de la Canberra, Andrew Hastie si James Paterson, programati a efectua o vizita de studiu in China, nu au primit viza de acces ca urmare a atitudinii critice, public exprimate, fata de autoritatile chineze si a refuzului de a se pocai cu adevarat, relateaza postul BBC, citat de Mediafax. Cei doi oficiali din Australia au refuzat retragerea si afirmarea regretului fata de criticile aduse regimului de la Beijing, pierzand astfel posibilitatea de a obtine viza de acces in statul chinez, pentru vizita programata luna urmatoare.

Povara datoriilor este tot mai mare pentru gospodariile din SUA

Datoriile gospodariilor din SUA au ajuns la aproape 14 trilioane de dolari in trimestrul al treilea 2019, dupa 21 de trimestre de cresteri consecutive, conform ultimului raport de la Federal Reserve Bank of New York FRBNY).

Marea Britanie: Conservatorii vor sa puna capat tratamentului preferential pentru imigrantii din UE dupa Brexit

Conservatorii premierului britanic Boris Johnson au declarat ca, din ianuarie 2021, vor pune capat tratamentului preferential pentru imigrantii proveniti din Uniunea Europeana, daca vor castiga alegerile parlamentare din decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )