Libnet.ro
UNICEF

00:07

Congo a fost anul trecut cel mai mare producator de diamante din lume

Hotnews Hotnews,
 Congo a fost anul trecut cel mai mare producator de diamante din lume

Cu o productie anuala de 19 milioane de carate, Republica Democrata Congo a fost cel mai mare producator de diamante din lume in 2017, arata datele centralizate de Statista, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Aeroportul care urmeaza sa devina cel mai mare din lume

La un secol, dupa ce a fost deschis ca o pista pe iarba intr-o localitate din vestul Londrei, Heathrow ar putea fi transformat in cel mai mare aeroport din lume ca urmare a unei decizii controversate a.

Afaceri la sate: Romnia are cel mai mare numar de ferme din UE, dar productia e foarte slaba

Romania are cel mai mare numar de ferme din Uniunea Europeana, insa marea majoritate sunt mici si au productie foarte slaba, potrivit unor statistici publicate joi de Eurostat.

Politic show: Sondaj Sociopol. Cine sunt politicienii cu cel mai mare grad de ncredere; Protestul PSD de miercuri seara de la Cotroceni, esec total: 100 de persoane au strigat Jos statul paralel!; DNA vrea o condamnare mai mare pentru Liviu Dragnea

Planul lui Iohannis, dupa revocarea Codrutei Kovesi, dezvaluit de un lider PSD Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca e posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa o numeasca consilier prezidential pe Laura Codruta Kovesi, pentru ca. Ramanem cu Dancila. Alesii Puterii nu au fost lasati sa voteze de frica tradarii Guvernul Dancila a supravietuit motiunii de cenzura, dupa ce Liviu Dragnea le-a interzis parlamentarilor PSD sa voteze, de frica unor tradari. Puterea a venit si cu.

Vanzari RECORD de arme romanesti in 2017: Ce tip de armament a fost cel mai exportat si cine l-a achizitionat

Anul trecut, companiile romanesti din industria de aparare au vandut armament la export in valoare totala de 192,8 milioane de euro, acesta fiind un record. Printre clientii cei mai mari se afla SUA, care au a.

BNR a obtinut un profit net n crestere cu aproape 50%, anul trecut

Banca Nationala a Romaniei BNR) a obtinut un profit net de peste 186,7 milioane lei, anul trecut, in crestere cu 49,8%, comparativ cu cel anterior, conform unui raport al institutiei.

BNR a obtinut un profit net n crestere cu aproape 50%, anul trecut. Explicatiile guvernatorului

Banca Nationala a Romaniei BNR) a obtinut un profit net de peste 186,7 milioane lei, anul trecut, in crestere cu 49,8%, comparativ cu cel anterior, conform unui raport al institutiei.

Profitul BNR de anul trecut: 80% s-a dus la stat

Banca Nationala a Romaniei a obtinut anul trecut un profit de 186,71 milioane de lei, cu 50% mai mult decat in anul precedent, se arata in raportul anual al bancii centrale.

Start la cea mai mare oferta de pe bursa: Discount 7% pentru micii investitori, Fondul Proprietatea nu vinde jumatate de an

Alro ALR) demareaza saptamana acesta o oferta publica secundara SPO) prin care urmeaza sa fie vandute 383,7 milioane de actiuni 53,7% din companie) la un pret maxim de 6,18 lei/actiune. Investitorii persoane fizice care vor subscrie actiuni Alro in.

BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din 2009

Creditele bancare acordate companiilor din zona euro au inregistrat, in mai, cea mai mare majorare de dupa criza financiara, in timp ce ritmul de crestere a masei monetare s-a accelerat, arata datele publicate ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters, conform Agerpres.

Cupa Mondiala. Care a fost cel mai urmarit meci in Romania

Care a fost cel mai vizionat meci din grupele Campionatului Mondial Rusia 2018 la TVR. A adunat peste2,4 milioane de telespectatori romani. in Rusia incep astazi, optimile de finala, cu jocurile Franta -.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )