Libnet.ro
UNICEF

09:17

Congresul extraordinar PSD: Ciolacu si Teodorovici se infrunta online pentru sefia partidului

România Liberă România Liberă,
Congresul extraordinar PSD: Ciolacu si Teodorovici se infrunta online pentru sefia partidului

Congresul extraordinar al PSD a inceput astazi, la ora 10. 00, fiind gazduit de Palatul Parlamentului. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu, ales presedinte al social - democratilor, la Congresul Extraordinar PSD

Ciolacu si-a infrant contracandidatul la mare distanta, Eugen Teodorovici nefiind, de altfel, nici m.

UPDATE Congres PSD. Ciolacu se dezice de Dragnea: Justitia nu trebuie facuta la partid. Vremea tatucilor a apus. Eugen Teodorovici n-a venit la alegeri

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 10. Social-democratii isi aleg noua conducere, iar in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de echipa condusa de Marcel Ciolacu.

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: PSD va continua sa ii apere pe cei care au muncit o viata

Peste 1500 de reprezentanti ai organizatiilor PSD din toata tara vor decide, sambata, viitorul presedinte al partidului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici.

Lovitura pentru Ciolacu. Teodorovici cere tribunalului sa-l declare presedinte executiv al PSD. Partidul risca sa nu candideze la locale

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a cerut tribunalului sa-l declare presedinte executiv al partidului, conform statutului. O victorie in instanta l-ar propulsa pe Teodorovici in functia de presedinte interimar al PSD, in locul lui Marcel Ciolacu. Sambata e programat Congresul partidului. Nu trebuie sa validam alegerea in mod nestatutar si nedemocratic a presedintelui PSD, printr-un simulacru de alegeri, cere fostul ministru PSD de Finante.

Codrin Stefanescu, despre congresul extraordinar al PSD: E doar o gluma macabra!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca actualul congres extraordinar al P.

Marcel Ciolacu, ales presedinte al PSD Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al Partidului Social Democrat, cu 1. 310 voturi, in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi.

Cea mai rusinoasa plecare din PSD! Ciolacu: Se milogea si se ruga la Dragnea ...

Cea mai rusinoasa plecare din PSD a fost cea a lui Daniel Breaz, a declarat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu: imi aduc aminte un episod cu dansul in biroul domnului Dragnea, cum se milogea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru.

Importanta unei agentii de marketing online pentru businessul dumneavoastra!

Prezenta in mediul online este absolut esentiala in ziua de astazi, avand in vedere faptul ca pe int.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )