Libnet.ro
UNICEF

00:07

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: PSD va continua sa ii apere pe cei care au muncit o viata

Antena3 Antena3,
Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: PSD va continua sa ii apere pe cei care au muncit o viata

Peste 1500 de reprezentanti ai organizatiilor PSD din toata tara vor decide, sambata, viitorul presedinte al partidului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici. continuă pe Antena3

Congresul extraordinar PSD: Ciolacu si Teodorovici se infrunta online pentru sefia partidului

Congresul extraordinar al PSD a inceput astazi, la ora 10. 00, fiind gazduit de Palatul Parlamentului.

CONGRESUL PSD Marcel Ciolacu, atac la adresa fostei echipe din jurul lui Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu a declarat la Congresul partidului de sambata ca in mandatul sau, PSD va ramane strict pe agenda romanilor, iar justitia va ramane acolo unde ii este locul si anume in sala de judecata.

Marcel Ciolacu, ales presedinte al social - democratilor, la Congresul Extraordinar PSD

Ciolacu si-a infrant contracandidatul la mare distanta, Eugen Teodorovici nefiind, de altfel, nici m.

Marcel Ciolacu: Obiectivul e sa avem cei mai multi alesi locali. Decontul mi-l asum eu in totalitate. Cine castiga localele castiga si parlamentarele

Marcel Ciolacu a fost ales sambata presedinte al PSD cu 1. 310 voturi. La finalul evenimentului, acesta a declarat ca obiectivul PSD este sa castige alegerile locale, subliniind ca isi asuma decontul pentru un eventual esec. Totodata, Ciolacu a raspuns si la criticile lui Dumitru Buzatu, afirmand ca atunci cand se uita in oglinda vede exact cat de inalt si cat de mare este.

Cine sunt cei 16 lideri care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu. Echipa completa de conducere

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de Marcel Ciolacu. Actualul presedinte interimar al PSD a venit cu o echipa de conducere in care se regasesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Vasile Dincu.

UPDATE Congres PSD. Ciolacu se dezice de Dragnea: Justitia nu trebuie facuta la partid. Vremea tatucilor a apus. Eugen Teodorovici n-a venit la alegeri

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 10. Social-democratii isi aleg noua conducere, iar in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de echipa condusa de Marcel Ciolacu.

VIDEO Marcel Ciolacu este noul presedinte al PSD: Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa Grindeanu si Dincu cooptati in noua conducere Eugen Teodorovici nu a participat la eveniment

Social democratii si-au ales sambata noua conducere a partidului. Astfel, Marcel Ciolacu a fost validat pe postul de presedinte al partidului cu 1310 voturi in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi. Noii intrati in conducerea PSD sunt Sorin Grindeanu din postura de prim-vicepresedinte si Vasile Dincu -presedinte al Consiliului National al PSD. De precizat este ca Teodorovici, desi a candidat impotriva lui Ciolacu, a fost absent de la eveniment.

MARCEL CIOLACU: Sa il invitam pe premier sa faca o simulare, in Parlament, a votului la locale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca alegerile locale trebuie gestionate de Guvern si, respectiv, de prim-ministrul Ludovic Orban si a adaugat ca va solicita celorlalti lideri politici parlamentari sa-l invite pe seful Executivului in Parlament pentru o simulare a unei zile de vot pentru ca guvernantii sa arate ca sunt pregatiti si au solutii pentru absolut orice.

MARCEL CIOLACU: Nu exista nicio sansa ca motiunea sa nu fie cumva votata pana in data de 27 septembrie

Liderul interimar la PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri ca nu exista nicio sansa ca motiunea de cenzura sa nu fie votata pana la data de 27 septembrie, zi in care au loc alegerile locale. El a adaugat ca in Constitutie nu scrie ca o motiune de cenzura depusa in sesiune extraordinara nu poate fi votata si in sesiunea parlamentara ordinara care incepe dupa 1 septembrie, conform news. ro.

MARCEL CIOLACU: Avem o propunere de premier, un tehnocrat, finantist, fost membru PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat ca social-democratii vor propune un candidat pentru functia de prim-ministru, in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )