Libnet.ro
UNICEF

06:30

Congresul PSD, desfasurat dupa un scenariu stabilit din timp. Detaliul care a tradat aranjamentele

B1 B1,
Congresul PSD, desfasurat dupa un scenariu stabilit din timp. Detaliul care a tradat aranjamentele

EXCLUSIV ONLINE Comitetul Executiv de vineri parea sa relanseze competitia pentru a doua functie ca importanta din PSD, aceea de presedinte executiv, dupa ce ministrul de Finante Eugen Teodorovici si-a. continuă pe B1

Adrian Nastase, dupa Congresul PSD: A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a scris, sambata, pe blogul personal, ca a rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor, dupa Congresul PSD. Totodata, acesta a subliniat ca i se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu, dupa ce s-a clasat pe locul doi, dupa Dancila, in cursa pentru functia de presedinte al social-democratilor. Potrivit acestuia, departamentele partidului vor trebuie revigorate si va trebui ales un nou presedinte al Consiliului National, precum si modernizarea doctrinei si pregatirea unor cadre tinere.

Propunere-surpriza lansata de Adrian Nastase, dupa congresul PSD: Mi se pare interesanta si utila cresterea lui

Fostul premier Adrian Nastase a lansat o serie de propuneri dupa congresul PSD. Chiar daca mai de departe, am urmarit cu atentie desfasurarea Congresului PSD. A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-T.

Ion Iliescu, la o luna dupa operatia la inima, spune ca nu va merge la Congresul PSD: Ma simt bine, dar nu pot sa ies pe afara

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca se simte bine, dar nu poate sa iasa afara. Fostul presedinte nu va participa asadar la congresul PSD din 29 iunie cand partidul isi alege noul presedinte, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, laude si promisiuni la Congresul PSD: Vom face o autostrada cap-coada. Educatia e un domeniu prioritar. Romanii au nevoie de spitale noi. Aplauze firave din sala la discursul premierului (VIDEO)

Viorica Dancila a laudat guvernarea PSD si a facut un lung sir de promisiuni electorale in discursul pe care l-a sustinut sambata la Congresul PSD. Sefa interimara a PSD s-a laudat inclusiv cu.

Tomac, despre congresul PSD: Un asemenea delir doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi; ar putea fi scenariul unei comedii de succes

Liderul PMP Eugen Tomac spune ca un asemenea delir ca la congresul PSD doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi si ca, fara prea multe retusuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes.

Rares Bogdan, despre Congresul PSD: A fost umor de Tom si Jerry. O asemenea ingramadire de minciuni pe minut nu poate decat sa-ti starneasca rasul

Rares Bogdan, viitor europarlamentar PNL, a comentat ironic discursurile social-democratilor de la Congresul PSD de sambata. intr-o postare pe Faebook, Bogdan a sustinut ca ceea ce s-a intamplat la reuni.

Congresul PSD: Viorica Dancila a promis o autostrada cap-coada

Premierul Viorica Dancila a promis sambata, la Congresul PSD, ca guvernul social-democrat va realiza o autostrada cap-coada. in calitate de prim-ministru ma angajez in fata dumneavoastra ca vom.

Tariceanu, mesaj exploziv la Congresul PSD

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, mesaj exploziv la Congresul PSD Am trecut prin toate, nu ne-au imbatat nici victoriile, nu ne-au doborat nici infrangerile. Suntem de aproape 30 de luni la.

Codrin Stefanescu anunta surprize la Congresul PSD: Trebuie sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu, candidat pentru functia de secretar general, a declarat ca vor fi surprize la Congresul PSD de sambata. El a precizat ca nu trebuie sa uitam de trecut si de colegii aflati la ananghie.

Ion Iliescu nu merge la Congresul PSD. Care e motivul absentei

Fostul presedinte Ion Iliescu a anuntat ca medicii ii interzic sa iasa din casa, deci va rata Congresul PSD de sambata. Fostul presedinte al Romaniei s-a prezentat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala pentru un control de rutina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )