Libnet.ro
UNICEF

00:07

Codrin Stefanescu anunta surprize la Congresul PSD: Trebuie sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu anunta surprize la Congresul PSD: Trebuie sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu, candidat pentru functia de secretar general, a declarat ca vor fi surprize la Congresul PSD de sambata. El a precizat ca nu trebuie sa uitam de trecut si de colegii aflati la ananghie. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu, inainte de Congresul PSD: Prea multe lipitori si personaje fara caracter

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sunt prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de.

Codrin Stefanescu, referire la Liviu Dragnea inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu, candidat la functai de secretar general al PSD, a declarat sambata dimineata inainte de Congresul PSD ca social-democratii nu ar trebui sa uite de colegii lor aflati la.

Fifor, la congresul PSD: Noi nu ne uitam liderii. Nu cred ca cineva din aceasta sala l-a uitat pe Liviu Dragnea sau pe Adrian Nastase

Mihai Fifor, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat, in cadrul congresului, ca PSD nu isi uita liderii si ca nu crede ca cineva din sala l-a uitat pe Liviu Dragnea sau pe Adrian Nastase.

Codrin Stefanescu, atacuri la colegii din PSD, in timpul CEx: incep sa cada masti! Multe masti

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, candidat pentru aceeasi functie la Congresul de sambata, anunta ca incep sa cada mastile din PSD. Aflat la sedinta CEx PSD, Stefanescu scrie, i.

Codrin Stefanescu, despre congresul PSD: imi este teama de ce se va intampla dupa. incep sa cada masti

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie a declarat, vineri seara, la Antena 3 ca si-ar dori sa faca echipa si cu Liviu Plesoianu si cu Serban.

Codrin Stefanescu: Cred ca vor fi surprize la acest congres

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat, sambata, inaintea Congresului, ca el crede ca vor fi surprize si spera ca toata lumea sa aiba curaj. Cred ca vor.

CODRIN STEFANESCU, SCRISOARE DESCHISA CATRE MEMBRII PSD: Nu vreau ca PSD sa capituleze neconditionat

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, a transmis, joi, o scrisoare deschisa catre membrii PSD, in care afirma ca nu vrea ca PSD sa capituleze neconditionat, asa cum isi doresc unii, sau ca PSD sa fraternizeze cu adversarii nemilosi, de ieri si de azi si ca vrea un PSD condus de oameni curajosi si loiali unor principii si care refuza sa faca pact cu Diavolul.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic! (VIDEO)

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut sambata, la Congresul social-democratilor, ca Liviu Dragnea este un detinut politic.

Codrin Stefanescu: Prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de caracter

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 .

Codrin Stefanescu: Prea multe lipitori si tradatori pe metru patrat. Unii dintre ei vor sa ne fie Sefi

Fostul secretar general PSD Codrin Stefanescu, a afirmat miercuri seara, cu cateva zile inainte de Congresul partidului in care se vor stabili functii de conducere, ca exista prea multi tradatori si ca acesta nu se va supune lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )