Libnet.ro
UNICEF

07:00

Consilier in Guverul Romaniei, despre protestatarii prezenti vineri seara in Piata Victoriei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa!!

B1 B1,
Consilier in Guverul Romaniei, despre protestatarii prezenti vineri seara in Piata Victoriei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa!!

Cristian Birdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, a facut, pe pagina sa de Facebook, mai multe jigniri la adresa protestatarilor prezenti vineri seara in Piata Victoriei. Acesta a afirmat ca. continuă pe B1

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestul diasporei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Birdac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de vineri seara, care a fost marcat de violente.

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestele diasporei : Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Bardac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de aseara.

Discutie UIMITOARE intre un jandarm si protestatari despre interventia violenta de vineri seara

Mii de oameni participa, sambata seara, la protestul din Piata Victoriei a Capitalei. in multime, oamenii revoltati le cer explicatii jandarmilor cu privire la actiunile lor violente de vineri seara, cand su.

Proasta dracu, cine te-a pus sa vii sa faci poze?. Jurnalista AGRESATA de jandarmi la protestul de vineri seara

Multi romani au fost agresati vineri seara in Piata Victoriei. Printre acestia au fost raniti si jurnalisti prezenti la locul faptei. Jurnalista Ioana Moldovan a povestit ca a fost agresata de jandarmi.

Parchetul Militar investigheaza interventia jandarmilor la protestele de vineri seara

Procurorii militari s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal cu privire la modul de interventie al jandarmilor si incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, a informat,.

Jandarmeria, despre mitingul diasporei de vineri: Nu ne vom confrunta cu cetatenii. Nu suntem trupe pretoriene

Numarul jandarmilor care vor fi prezenti, vineri, pentru a asigura ordinea la mitingul din Piata Victoriei va fi dimensionat gradual in functie de numarul protestatarilor, reprezentantii Jandarmeriei precizand ca fortele de ordine nu se vor confrunta cu cetatenii, potrivit Mediafax.

Cronica unei manipulari - cazul femeii-jandarm batute in Piata Victoriei: Cum s-au raspandit informatiile despre tanara care s-ar fi aflat in stare grava vineri seara si despre care ministrul Sanatatii a anuntat sambata ca este foarte bine (FOTO)

Femeia-jandarm care a fost batuta in timpul violentelor care au avut loc vineri in Piata Victoriei este bine si nu are fractura de coloana cervicala, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

VIDEO Jandarmeria a pus un clip propriu cu imagini de vineri seara: Asa au stat lucrurile

Jandarmeria Romana a postat pe Facebook un clip cu o selectie de imagini de la protestul de vineri, impreuna cu un mesaj in care spune ca au fost manifestanti care _s-au comportat exemplar, dar si persoane care au avut un razboi personal cu fortele de ordine.

PROTESTE VIOLENTE. Anuntul facut de Spitalul Universitar dupa protestele de vineri seara

Ca urmare a evenimentelor din seara zilei de 10. 2018 la Camera de Garda a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au necesitat ingrijiri medicale un numar de 19 persoane care au participat la protestul din.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )