Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestele diasporei : Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Adevărul Adevărul,
Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestele diasporei : Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Bardac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de aseara. continuă pe Adevărul

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestul diasporei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Birdac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de vineri seara, care a fost marcat de violente.

Consilier in Guverul Romaniei, despre protestatarii prezenti vineri seara in Piata Victoriei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa!!

Cristian Birdac, consilier la Secretariatul General al Guvernului, a facut, pe pagina sa de Facebook, mai multe jigniri la adresa protestatarilor prezenti vineri seara in Piata Victoriei. Acesta a afirmat ca.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei si violentele care au avut loc

Protestele de vineri seara au fost in atentia presei de pe tot globul, date fiind violentele care au izbucnit in Piata Victoriei, intre unii protestatari si fortele de ordine.

Olguta, despre protestul Diasporei: S-au platit autobuze, autocare! Nu aud decat o injuratura...

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca protestul Diasporei nu este, de fapt, al Diasporei, caci oamenii stransi in Piata Victoriei au fost adusi cu autobuzele si autocarele de la alte partide. Ea a mai spus ca,.

Ministrul Muncii, declaratie despre mitingul Diasporei: Nu cred ca acolo este Diaspora. Din zona Olteniei au fost platite microbuze de la partidele politice ca sa vina azi

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o prima reactie cu privire la mitingul Diasporei. Acest Guvern face eforturi foarte mari sa respecte un program de guvernare, care a fost votat de cetateni, de.

Alina Mungiu Pippidi, despre protestul diasporei: Scopul numarul unu a fost sa creeze in presa straina imaginea ca in Romania e o dictatura

Analistul poltic Alina Mungiu Pippidi face o radiografie a mitingului din 10 august, intr-un articol publicat pe site-ul Romania Curata. Aceasta vorbeste de manipularile masive din spatele miscarii, dar si despre.

Liviu Pop (PSD), despre protestele de aseara: Cine se aseamana se aduna

Liderul PSD a criticat protestele de aseara si pe presedintele Klaus Iohannis. N-am inteles pe acei cetateni care au bruscat jandarmii in plina strada. Nu l-am inteles nici pe presedintele statului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )