Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un consilier judetean al PNL Brasov a fost retinut pentru instigare la fals si la abuz in serviciu

B1 B1,
Un consilier judetean al PNL Brasov a fost retinut pentru instigare la fals si la abuz in serviciu

Adrian Maxim, consilier judetean PNL Brasov, a fost retinut, miercuri, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov dupa ce ar fi fost prins baut la volan si a refuzat recoltarea de probe biologice, apoi a. continuă pe B1

Un consilier judetean PNL Brasov a fost retinut pentru instigare la fals si instigare la abuz in serviciu

Consilierul judetean PNL Brasov Adrian Maxim a fost retinut, miercuri, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov dupa ce ar fi fost prins baut la volan si a refuzat recoltarea de probe biologice, apoi a.

Consilierul judetean PNL Brasov, Adrian Maxim, retinut pentru instigare la fals si ...

Consilierul judetean PNL Brasov Adrian Maxim a fost retinut, miercuri, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov. El a fost prins baut la volan si a refuzat recoltarea de probe biologice, apoi a influentat un legist de la Serviciul de Medicina Legala Brasov sa ii emita un document fals. Medicul legist de la Serviciul de Medicina Legala Brasov este cercetat in libertate pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si abuz in serviciu. Citeste si: Viteza si neacordarea de prioritate, .

Consilier Judetean retinut pentru instigare la uz de fals. A convins un medic sa spuna ca are fobie de ace dupa ce a fost prins baut la volan

Consilierul judetean PNL Brasov Adrian Maxim a fost retinut de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov dupa ce ar fi fost prins baut la volan si a refuzat recoltarea de probe biologice, iar apoi a influentat un legist de la Serviciul de Medicina Legala Brasov sa ii emita un document fals, scrie Mediafax.

FOTO VIDEO Comisarul sef Ioan Brandas, adjunctul IPJ Bihor: Am fost retinut pentru spectacol

Dupa ore intregi de audieri, comisarul-sef Ioan Brindas, adjunctul IPJ Bihor a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii DNA, pentru 24 de ore. intrebat care sunt motivele retinerii, comisarul sef a raspuns sec: Pentru spectacol.

FOTO-VIDEO Comisarul sef Ioan Brandas, adjunctul IPJ Bihor: Am fost retinut pentru spectacol

Dupa ore intregi de audieri, comisarul-sef Ioan Brindas, adjunctul IPJ Bihor a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii DNA, pentru 24 de ore. intrebat care sunt motivele retinerii, comisarul sef a raspuns sec: Pentru spectacol.

Presedintele ADS, Stefan Mogos, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu.

Procurorii Anticoruptie au dispus, marti, inceperea urmaririi penale fata de Stefan Lucian Dan Mogos, fostul sef al Agentiei Domeniului Statului ADS), pentru instigare la abuz in serviciu in forma continuata. In urma cu o saptamana, ministrul Agriculturii a anuntat ca sedul ADS a fost demis. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, vineri, ca, in urma verificarilor la Agentia Domeniilor Statului ADS), s-a luat decizia de a-l demite pe directorul general al acestei institutii, .

Procesul fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi a fost amanat pentru 8 ianuarie

Procesul fostului presedinte egiptean Mohamed Morsi, destituit de armata in luna iulie, care a inceput luni, la Cairo, a fost amanat pentru data de 8 ianuarie 2014, informeaza AFP, citata de Agerpres. Eu sunt.

Seful ADS, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu in forma continuata, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Presedintele ADS, urmarit penal pentru instigare la abuz a functionarilor din subordine

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care il acuza de instigare la abuz in serviciu a functionarilor din subordinea sa, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

DNA: Dan Mogos, seful Agentiei Domeniilor Statului, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu in forma continuata, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un comunicat.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )