Libnet.ro
UNICEF

22:15

Consiliere psihologica pentru cei ce sufera atacuri de panica din cauza izolarii

România Liberă România Liberă,
Consiliere psihologica pentru cei ce sufera atacuri de panica din cauza izolarii

Fundatia Transilvana Alpha din Targu Mures a infiintat un serviciu de telefonie pentru asistenta soc. continuă pe România Liberă

Cadrele medicale pot apela Telefonul Medicului pentru consiliere psihologica, suport juridic si practic

Asociatia Madic a lansat Telefonul Medicului, un serviciu destinat tuturor cadrelor medicale din Romania, urmand a oferi consiliere psihologica si suport emotional, juridic si practic.

Panica din 2020

Frica este ca o datorie pe termen lung. O datorie pe care trebuiesa o platesti unei persoanene cunoscute, eventual un camatar. Datoria creste mereu. iti este frica toata viata ca nu o poti plati. Ceea ce nu intelegem ne obsedeaza, ne face sa nu dormim, intram in panica.

VOCI: Panica din 2020

Frica este ca o datorie pe termen lung. O datorie pe care trebuie sa o platesti unei persoanene cunoscute, eventual un camatar. Datoria creste mereu. iti este frica toata viata ca nu o poti plati. Ceea ce nu intelegem ne obsedeaza, ne face sa nu dormim, intram in panica.

Anuntul istoric pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu combustibilul pentru miliarde de soferi

Daca esti sofer, poate ai observat ca-n ultima vreme preturile la benzina si motorina au scazut considerabil din cauza pandemiei de coronavirus. Dar lucrurile s-ar putea sa nu dureze la.

Cei mai bogati oameni din lume, afectati de pandemie: cum arata noul clasament Forbes

In aceasta perioada de restriste, in timp ce numarul somerilor a explodat la nivel global, cei mai bogati oameni ai lumii nu o duc foarte rau, conform noului clasament Forbes. Ai crede ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )