Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cei mai bogati oameni din lume, afectati de pandemie: cum arata noul clasament Forbes

Playtech Playtech,
Cei mai bogati oameni din lume, afectati de pandemie: cum arata noul clasament Forbes

In aceasta perioada de restriste, in timp ce numarul somerilor a explodat la nivel global, cei mai bogati oameni ai lumii nu o duc foarte rau, conform noului clasament Forbes. Ai crede ca. continuă pe Playtech

Ionel Arsene: Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19, anunta deputatul PSD Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

Clasament Forbes: Magnatii din intreaga lume au devenit putin mai saraci in 2020 din cauza virusului. Bezos ramane cel mai bogat om din lume

In ciuda unui divort multimilionar, averea proprietarului Amazon, Jeff Bezos, continua sa creasca pentru al treilea an consecutiv, ajungand la 113 miliarde de dolari in active personale, ceea ce inseamna o crestere de un miliard fata de anul trecut. O situatie complet diferita de cea a celorlalti mari bogatasi din lume care, in primul trimestru al anului 2020 au raportat un total al activelor de 8 miliarde de dolari, cu aproximativ 700 de miliarde mai putin decat in 2019, conform clasamentului Forbes.

Cu aproape 150.000 de cazuri de COVID-19, New York a depasit Spania si a devenit statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume. Circa 94% din populatia SUA a primit ordin sa stea in casa

Numarul de cazuri de COVID-19 din New York s-a apropiat de 150. 000, miercuri, depasind Spania si devenind statul cu cele mai multe imbolnaviri din lume, desi autoritatile au avertizat ca bilantul statal.

Cel mai mare avion cargo din lume a adus la Bucuresti materiale sanitare pentru COVID-19 din China FOTO VIDEO

Un imens avion Antonov 124-100, unul din cele mai mare aeronave din lume, detinut de compania ucraineana de cargo Antonov Airlines a aterizat marti dimineata pe Aeroportul Otopeni, aducand echipamente medicale din China achizitionate de Unifarm. Conform unor surse, pe parcursul acestei luni, inca 12 avioane de tip cargo vor aduce in Romania echipamente medicale. AN-124 mai vine in Romania peste o saptamana.

Previziune: 13 aprilie, ziua cu cele mai multe decese din cauza COVID-19 in Romania

Data de 13 aprilie va fi ziua cu cei mai multi morti din cauza COVID-19 in Romania, arata o proiectie matematica realizata de un institut din SUA, iar 8 mai va fi prima zi fara decese.

Doctorul care a vindecat cei mai multi romani: ce trebuie sa faci cand ai venit de afara, in pandemie

Medicul Virgil Musta va intra in istorie dupa aceasta pandemie ca fiind romanul care a reusit sa vindece cei mai multi bolnavi de coronavirus, in Romania. Virgil Musta este sef de sectie.

Un nou sindrom planetar: Tot mai multi oameni sufera de insomnii si vise lucide

Pe masura ce efectele pandemiei se fac resimtite in viata de zi cu zi, si starea onirica a umanitatii sufera mutatii consistente. Tot mai multi oameni raporteaza insomnii si vise mai intense decat in.

VIDEO Cea mai mare cupola de vitralii din lume se afla in Romania. Cum arata creatia proaspat inclusa in Cartea Recordurilor

Cupola cu vitralii a Bibliotecii Judetene din Ramnicu-Valcea, realizata de artistul roman Gheorghe Dican, a fost desemnata cea mai mare cupola de vitralii din lume.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume pentru al treilea an la rand: ce avere are proprietarul Amazon

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos 56 de ani), este cel mai bogat om din lume pentru al treilea an la rand, depasindu-l din nou pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates 64 de ani), potrivit clasamentului intocmit de revista Forbes.

Mesaj pentru romani din orasul cu cel mai bun nivel de trai din lume: inchideti viata publica si sperati totul ca va fi bine

Orasul este gol, somajul a crescut, economia fiind bazata in mare parte pe turism, medicii se plang de lipsa materialelor sanitare de protectie, iar la cumparaturile facute in supermarket e obligatoriu sa poti masca. Sunt cateva dintre reperele vietii in Viena, orasul care s-a clasat pentru a zecea oara consecutiv in fruntea topului oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )