Libnet.ro
UNICEF

14:30

Consilierul ministrului de Interne, trei dosare penale: Este o noua mizerie

Antena3 Antena3,
Consilierul ministrului de Interne, trei dosare penale: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si. continuă pe Antena3

De cine este inconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

Scandalul imens provocat in politie de agentul de la rutiera, acuzat de pedofilie, scoate la iveala noi politisti cu dosare penale. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, care ani de zile a.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie / Surse: Riciu este vizat in trei dosare penale

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne. UPDATE: Valentin Riciu este vizat in trei dosare penale - de inselaciune, ultraj si abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Consilierul ministrului de Interne, Valentin Riciu, cercetat pentru inselaciune.Valentin Riciu: Este o noua mizerie in ceea ce ma priveste

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are un dosar penal pentru inselaciune. Consilierul a dezmintit acuzatiile.

Consilierul ministrului de Interne, Valentin Riciu, cercetat pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are un dosar penal pentru inselaciune.

Consilier al ministrului de Interne, cercetat in mai multe dosare penale.Valentin Riciu: Este o noua mizerie in ceea ce ma priveste

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are mai multe dosare penale. Consilierul a dezmintit acuzatiile.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi cercetat penal

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea dosare penale pe numele sau.

Consilierul ministrului de Interne, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi fost cercetat penal pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune.

Tipul de mesaje postate pe Facebook pentru care s-au deschis dosare penale in Romania: La furci si topoare, tata!

Politia Timis a deschis recent doua dosare penale pentru instigare publica in urma unor postari pe Facebook facute in contextul protestelor antiguvernamentale din luna decembrie. Oficialii Parchetului Judecatoriei Timisoara spun ca cercetarile au fost incepute ca urmare a unei sesizari din oficiu a IGPR, actiunea fiind una la nivel national.

S-au ales cu dosare penale dupa ce au postat pe Facebook. Care a fost motivul

Politistii de investigatii criminale si procurorii din Timisoara au deschis doua dosare penale pentru infractiuni de instigare publica, dupa ce pe retelele sociale au aparut mai multe mesaje legate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )