Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilierul ministrului de Interne, Valentin Riciu, cercetat pentru inselaciune.Valentin Riciu: Este o noua mizerie in ceea ce ma priveste

Adevărul Adevărul,
Consilierul ministrului de Interne, Valentin Riciu, cercetat pentru inselaciune.Valentin Riciu: Este o noua mizerie in ceea ce ma priveste

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are un dosar penal pentru inselaciune. Consilierul a dezmintit acuzatiile. continuă pe Adevărul

Consilierul ministrului de Interne, Valentin Riciu, cercetat pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are un dosar penal pentru inselaciune.

Consilier al ministrului de Interne, cercetat in mai multe dosare penale.Valentin Riciu: Este o noua mizerie in ceea ce ma priveste

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are mai multe dosare penale. Consilierul a dezmintit acuzatiile.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi cercetat penal

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea dosare penale pe numele sau.

Consilierul ministrului de Interne, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si.

Consilierul ministrului de Interne, trei dosare penale: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si.

Digi24: Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, are dosar penal pentru inselaciune

Unul dintre consilierii ministrului de Interne, Valentin Riciu, care ani de zile a fost coleg cu agentul Eugen Stan la Brigada Rutiera din Bucuresti, are dosar penal pentru inselaciune, potrivit Digi24.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi fost cercetat penal pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie / Surse: Riciu este vizat in trei dosare penale

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne. UPDATE: Valentin Riciu este vizat in trei dosare penale - de inselaciune, ultraj si abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne, scrie Agerpres.

Caz socant in judetul Constanta. Un barbat de 55 de ani este cercetat pentru poligamie. Cate neveste are

Caz socant in judetul Constanta acolo unde un barbat de 55 de ani este cercetat pentru poligamie. S-a insurat de trei ori. insa, la fiecare nou mariaj ar fi uitat sa treaca pe la judecator sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )