Libnet.ro
UNICEF

19:45

Consilierul premierului Viorica Dancila a distribuit o poza in care sugereaza asemanarea izbitoare dintre Klaus Iohannis si liderul nazist Hitler - FOTO

Antena3 Antena3,
Consilierul premierului Viorica Dancila a distribuit o poza in care sugereaza asemanarea izbitoare dintre Klaus Iohannis si liderul nazist Hitler - FOTO

Dana Varga,consilieral premierului VioricaDancila,a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii in care se sugereaza asemanarea intre presedintele Klaus Iohannis si. continuă pe Antena3

Consilierul premierului Dancila distribuie o poza in care sugereaza asemanarea Iohannis-Hitler. Varga e consilier pe problematica roma

Dana Varga, consilierul premierul Viorica Dancila pe problematica roma, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii in care se sugereaza asemanarea intre Klaus Iohannis si dictatorul nazist Adolf Hitler.

Reactia Ecaterinei Andronescu, dupa ce Viorica Dancila a dat-o afara. Am aflat de la televizor!

Iata prima reactie a Ecaterinei Andronescu, dupa ce a fost demisa de Viorica Dancila din functia de ministru al Educatiei! Aceasta se pare ca a aflat de la televizor de cele petrecute. Ecaterina Adronescu, reactie dupa ce Dancila a dat-o afara Afirmatiile de-a dreptul revoltatoare in ochii oricarui roman, numai in ochii fostului minsitru al .

Un fost lider PMP a trecut la PSD: Am raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila (FOTO)

Fostul membru PMP Radu Cristescu s-a inscris in PSD. Acesta a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca a raspuns afirmativ si cu onoare invitatiei doamnei prim-ministru Viorica Dancila.

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor. Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii

Guvernul sta din nou sub semnul interimatelor, iar in timp ce Viorica Dancila este nevoita sa caute ministrii, presedintele nici macar nu a dat unda verde revocarii Ecaterinei Andronescu de la Educatie.

Premierul Viorica Dancila o demite pe Ecaterina Andronescu pentru o declaratie facuta la Antena 3

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa ce a declarat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina,referindu-se.

Ecaterina Andronescu, demisa de Viorica Dancila, dupa declaratiile de la Antena 3. Ce spunea ministrul Educatiei

Ecaterina Andronescu a fost demisa din functia de ministru al Educatiei, dupa declaratia sa facuta in cursul serii trecute, la Antena 3, in cazul crimelor de la Caracal. Aceasta a sustinut ca a invatat de acasa sa nu se urce in nicio masina straina. De exemplu, Alexandra m-am interesat la Inspectoratul Scolar mergea .

Ecaterina Andronescu, despre declaratia pentru care a fost demisa: O interpretare absolut scoasa din context Am slujit institutia de la 8.00 dimineata pana la miezul noptii

Ecaterina Andronescu sustine ca declaratiile care au dus la demiterea sa din functia de ministru al Educatiei au fost interpretate intr-o maniera absolut scoasa din context, fara niciun fel de legatura cu ceea ce a gandit ea. Ea a mai spus, vineri seara, ca i se pare oarecum mai nepotrivit sau neobisnuit ca a aflat din presa despre decizia premierului Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )