Libnet.ro
UNICEF

14:45

Premierul Viorica Dancila o demite pe Ecaterina Andronescu pentru o declaratie facuta la Antena 3

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila o demite pe Ecaterina Andronescu pentru o declaratie facuta la Antena 3

Viorica Dancila a decis sa o demita pe Ecaterina Andronescu din functia de ministru al Educatiei dupa ce a declarat ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina,referindu-se. continuă pe Antena3

DANCILA CATRE ECATERINA ANDRONESCU: Va rog sa luati in considerare inceperea anului scolar in 16 septembrie

Premierul Viorica Dancila a rugat-o, astazi, pe Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, sa ia in considerare inceperea anului scolar in 16 septembrie.

Deputatul PNL Mara Mares cere demisia ministrului Ecaterina Andronescu pentru comentariile in Cazul Caracal: Afirmatia este similara cu declaratii de tipul avea fusta prea scurta

Deputatul PNL Mara Mares ii cere demisia ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a declarat, referitor la Cazul Caracal, ca a invatat de acasa sa nu se urce cu un strain intr-o masina.

Ecaterina Andronescu a fost demisa pentru declaratiile in cazul Caracal. Am aflat de la televiziune, premierul nu m-a cautat

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisa de premierul Viorica Dancila, pentru declaratiile profund gresite date in cazul Caracal. Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educatiei va fi propus Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii. Andronescu a declarat ca premierul nu a cautat-o, iar ea a aflat de la tv ca a fost demisa. Cine este Daniel Breaz, propus interimar la Educatie. A fost o familie, dar s-a intamplat ceva si nu mai este Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat RomaniaMinistrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina.

VIDEO Viorica Dancila cere ministrului Educatiei prelungirea cu o saptamana a vacantei de vara

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, in sedinta de Guvern de miercuri, sa ia in calcul prelungirea vacantei de vara cu o saptamana. Va rog, doamna ministru Ecaterina Andronescu sa luati in calcul inceperea anului scolar de la 16 septembrie. Sunt convinsa ca este inca masura asteptata de elevii din Romania. La finalul sedintei, purtatorul de cuvant al Guvernului va prezenta actele adoptate in sedinta, i-a spus Viorica Dancila ministrului Educatiei.

Viorica Dancila a gasit vinovatul pentru tragedia de la Caracal: Spectacolul din lupta anticoruptie, care a lasat in plan secund lupta impotriva criminalitatii

Premierul Viorica Dancila a declarat razboi criminalitatii, in contextul crimelor de la Caracal. Revolta oamenilor este justificata, insa romanii nu trebuie sa se teama. Tara noastra nu apartine violatorilor si pedofililor, a spus premierul, care a prezentat un set de masuri pe care le-a luat dupa tragedie, insa multe dintre deciziile anuntate nu sunt solutii, ci doar un inventar al demisiilor.

VIORICA DANCILA: Veniturile romanilor nu vor fi taiate prin rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila afirma ca Guvernul nu va taia veniturile romanilor prin rectificarea bugetara.

Dancila: Fara mila, fara menajamente, declar razboi impotriva criminalitatii Ne-am concentrat pe lupta anticoruptie, iar lupta impotriva criminalitatii a ramas in plan secund

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, ca lupta impotriva criminalitatii a ramas in Romania pe plan secund, in prim plan fiind lupta anticoruptie. Fara mila, fara menajamente, declar razboi impotriva criminalitati . ) Lupta anticoruptie trebuie sa continue, dar trebuie mutata din zona spectacolului, a spus ea.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa ce a fost demisa de premierul Dancila: Am aflat de la televizor!

Ecaterina Andronescu a avut o prima reactie dupa ce a fost demisa din functia de ministru al Educatiei de catre premierul Viorica Dancila. Eram intr-o sedinta si a venit una din colegele mele din.

Viorica Dancila, mesaj pentru ROMANI despre RECTIFICAREA BUGETARA: Vreau sa fie tuturor foarte clar

Premierul Viorica Dancila vrea sa-i linisteasca pe romani si transmiteca prin rectificarea bugetara nu se vor taia veniturile populatiei. Vreau sa fie tuturor foarte clar ca, prin actuala.

Cazul CARACAL, discutat in sedinta de Guvern. Viorica Dancila: Am trimis Corpul de Control la MAI (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca a trimis o echipa a Corpului de Control la MAI. Romanii trebuie sa creada in MAI, a spus Dancila, precizand ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )