Libnet.ro
UNICEF

15:45

OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

Playtech Playtech,
OMV Petrom a facut anuntul acum. Decizia radicala vizeaza toata Romania

OMV Petrom a facut anuntul acum despre scoaterea la vanzare a mai multor proprietati imobiliare in Bucuresti si din din tara. Compania OMV Petrom SA vinde o importanta proprietate din portofoliul sau. Este vorba despre un teren intr-o zona extrem de cautata, care are suprafata de 35. 644 mp. Terenul este situat in Bucuresti, Sos. Vergului . continuă pe Playtech

OMV Petrom lanseaza cardul OMV Climate Neutral pentru compensarea emisiilor de carbon pentru carburanti

OMV Petrom lanseaza cardul OMV Climate Neutral in Romania, cu ajutorul caruia companiile pot contribui in mod activ la actiunile climatice si pentru compensarea emisiilor de carbon asociate consumului de carburanti, potrivit unui comunicat de presa.

Maurice Munteanu a facut anuntul trist si furios: A murit! Acum sunteti multumiti?

In cadrul unei editii recente Bravo, ai stil! Celebrities, Raluca Badulescu a mentionat ca Maurice Munteanu a avut cateva zile tulburi. Raspunsul pentru starile sale a venit astazi, chiar din partea fashion editorului ELLE, pe pagina sa de Facebook. Maurice Munteanu, consternat de replicile oamenilor. Anunt trist despre Victor: A murit Maurice Munteanu este un .

RCS RDS a facut anuntul: ce ofera gratuit pentru toti clientii lor

RCS & RDS a facut anuntul cu ce ofera gratuit pentru toti clientii. RCS & RDS a luat o decizie de ultima ora pe care a anuntat-o pentru clientii din toata Romania. Vedeti un pic mai jos ce ofera gratuit imediat pentru toti cei care sunt interesati. RCS & RDS a facut anuntul asteptat de .

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

Descoperire istorica pe Luna: ce au gasit cercetatorii. NASA a facut anuntul oficial

Observatorul stratosferic pentru astronomie in infrarosu, S. , al NASA a confirmat o descoperire importanta. Este vorba de prima descoperire a apei pe suprafata luminata de soare a Lunii. Aceasta descoperire indica faptul ca apa poate fi distribuita pe suprafata lunara si nu numai in locuri reci si umbrite. descopera apa pe Luna S. a .

Ce se intampla cu TikTok in aceste momente. Compania a facut anuntul oficial

Tik Tok este aplicatia care creeaza isterie in randul tinerilor din Romania si nu numai. Fenomenul social-media devenit cel de temut rival al Facebook-ului, caci oricine poate deveni faimos peste noapte cu un videoclip de 15 secunde in care danseaza, zambeste sau imita pe cineva. Cu toate partile sale bune, exista una rea si principala: .

Cum va arata lumea dupa pandemie. Expertii au facut anuntul de care multi romani se temeau

Toata lumea se gandeste inca de la inceputul crizei sanitare cum va arata lumea la finele acestei incercari. Specialistii au adus in prim-plan un peisaj de care multi dintre oameni se temeau. Cum va arata viata dupa pandemie si care sunt modificarile pe care ar putea sa le faca oamenii? Lumea dupa pandemie. Care ar .

Vladuta Lupau, infectata cu noul coronavirus. Artista a facut anuntul pe retelele de socializare

Vladuta Lupau, una din cele mai frumoase cantarete de muzica populara din Romania, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Anuntul a fost facut chiar de ea. Cantareata de muzica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )