Libnet.ro
UNICEF

10:00

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care se va infiinta compania Romanian Military Vehicle Systems SA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care se va infiinta compania Romanian Military Vehicle Systems SA

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems SA. continuă pe Ziarul Bursa

Romarm si Reinmetall infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems. Operatiunea a fost autorizata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems SA.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea companiei Buse Gaz de catre Grupul Messer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Messer preia compania Buse Gaz si asteapta observatii din piata cu privire la aceasta concentrare economica, se arata intr-un comunicat al institutiei, remis, vineri.

CRH Ciment si Comnord, amendate cu peste 3 milioane lei de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) producatorul de ciment, agregate si betoane CRH Ciment Romania) SA si compania Comnord, care se ocupa cu lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Consiliul Concurentei a sanctionat CRH Ciment, fost Lafarge, pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata

Consiliul Concurentei a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania SA fost Lafarge) si Comnord SA pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Consiliul Concurentei a sanctionat doua companii de pe piata cimentului

Consiliul Concurentei a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania) si Comnord pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurentak, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei.

Consiliul Concurentei a sanctionat companiile CRH Ciment SA si Comnord SA

Consiliul Concurentei a amendat cu suma de 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) companiile CRH Ciment Romania) SA si Comnord SA pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

Dan Barna: USR il va asigura pe Iohannis ca sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie

Uniunea Salvati Romania il va asigura pe presedintele Klaus Iohannis ca va sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie, a declarat, marti, presedintele USR, Dan Barna, adaugand ca orice propunere de premier anuntata de social-democrati nu face decat sa deschida piata pariurilor cat va rezista acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )