Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Prima TV de catre Clever Business Transilvania, firma controlata de omul de afaceri Adrian Tomsa

Hotnews Hotnews,
 Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Prima TV de catre Clever Business Transilvania, firma controlata de omul de afaceri Adrian Tomsa

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a autorizat tranzactia prin care Clever Media Transilvania preia postul de televiziune Prima TV de la Prima Broadcasting, companie aflata in reorganizare. Clever Media Transilvania este o companie ce apartine grupului detinut de omul de afaceri Adrian Tomsa, care detine mai multe investitii in Romania printre care canalele TV Look Look Plus si Look Sport), AgroTV si Profit. ro, dar si paginile web Looksport, Lookplus, Lookmedica, Agrotv si Profit. ro. continuă pe Hotnews

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Li-Corn SAS de catre Intersnack International B.V. si Michael Ehmann

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care Intersnack International B. si grupul Michael Ehmann preiau in comun Li-Corn SAS si filialele sale - Nata and 239;s SAS, Nata and 239;s Pop Corn South Africa SAS si SCI Pop Corn Immobili and 232;re. Anterior acestei tranzactii, Li-Corn era controlata de grupul Michael Ehmann, anunta Consiliul Concurentei printr-un comunicat de presa.

Consiliul Concurentei va prezenta lista neagra a companiilor implicate in licitatii trucate

Consiliul Concurentei va prezenta o lista cu operatorii economici implicati in investigatii legate de trucarea unor licitatii, pentru a veni in sprijinul autoritatilor care fac evaluarea. Institutia si.

Consiliul Concurentei va publica o lista neagra a companiilor care au fost sanctionate pentru trucarea de licitatii

Consiliul Concurentei va publica in perioada imediat urmatoare o lista neagra a operatorilor economici care au fost implicati in investigatii legate de trucarea unor licitatii, pentru a veni in sprijinul autoritatilor care fac evaluarea, potrivit unui comunicat al institutiei de concurenta, conform Agerpres.

Consiliul Concurentei a sanctionat compania GlaxoSmithKline cu 11,9 milioane de lei

Consiliul Concurentei a sanctionat compania GlaxoSmithKline SRL GSK) cu 11,9 milioane de lei pentru nerespectarea unora dintre angajamentele pe care si le-a asumat in cadrul investigatiei privind un posibil abuz de pozitie dominanta.

Se vinde Prima TV. Mai este un singur pas pana se fac actele

Mai este un singur pas pana cand Prima TV se va vinde, iar teleiziunea va avea un nou detinator. Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Clever Media Transilvania SRL va prelua postul de televiziune Prima TV de la vechiu propetar, Prima Broadcasting SRL, companie aflata in reorganizare, dupa cum anunta insitutia. Se vinde televiziunea .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )