Libnet.ro
UNICEF

06:00

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Roho Healthy Food Investments intentioneaza sa preia Sano Vita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Roho Healthy Food Investments intentioneaza sa preia Sano Vita

Consiliul Concurentei a anuntat vineri ca a autorizat tranzactia prin care Roho Healthy Food Investments intentioneaza sa preia Sano Vita, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Sabon Holdings de catre Yves Rocher

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care compania Laboratoires de Biologie Vegetale Yves Rocher intentioneaza sa preia Sabon Holdings SRL, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Consiliul Concurentei a amendat cu peste 94.000 euro firmele administrate de soacra lui Remus Radoi

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat cu 449. 529 lei 94. 240 euro) companiile Safety Securty SRL si Spartan Paza si Protectie SRL pentru trucarea unei licitatii organizate de Regia Nationala a Padurilor Romsilva RA, prin Directia Silvica Hunedoara, in vederea atribuirii Contractului de prestare servicii de paza - DS Hunedoara 2017, potrivit News. ro.

Soacra lui Remus Radoi a fost amendata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat cu 449. 529 lei 94. 240 euro) companiile Safety.

Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Un cantaret din Romania a postat un mesaj pe retelele de socializare, in dupa-amiaza zilei de miercuri, prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Prima reactie a interpretului. Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida Dragos Udila, cunoscut drept UDDI, devenit .

Fostul consilier al lui Trump vrea sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat

Fostul consilier in probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, Michael Flynn, demis din functie dupa doar trei saptamani de mandat, incearca sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat in ancheta rusa a procurorului special Robert Mueller, au anuntat avocatii sai, relateaza Reuters.

RENATE WEBER, AVOCATUL POPORULUI: Nu ne-a solicitat nimeni contestarea ordonantei prin care a fost modificata OUG 1142018

Adoptarea, in prima sedinta de guvern din acest an, a ordonantei de urgenta prin care au fost modificate foarte multe prevederi din OUG 1142018 a starnit nemultumirea parlamentarilor social-democrati, care, anterior, au contestat la Curtea Constitutionala legea prin care cabinetul Orban si-a asumat raspunderea in Legislativ pe noile prevederi normative.

Cu ce afectiune se lupta Cristina Topescu. A povestit chiar ea despre calvarul prin care trecea de multi ani

A murit la 59 de ani, fiind gasita fara suflare pe 12 ianuarie 2020 in casa in care locuia. Primele informatii arata o moarte naturala, in somn. Cu ce afectiune se lupta jurnalista? Povestea a fost spusa chiar de ea, intr-un interviu acordat Sandei Nicola. Cu ce afectiune se lupta jurnalista Cristina Topescu? in ultimii .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )