Libnet.ro
UNICEF

10:15

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Sabon Holdings de catre Yves Rocher

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Sabon Holdings de catre Yves Rocher

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care compania Laboratoires de Biologie Vegetale Yves Rocher intentioneaza sa preia Sabon Holdings SRL, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Soacra lui Remus Radoi a fost amendata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat cu 449. 529 lei 94. 240 euro) companiile Safety.

Consiliul Concurentei a amendat cu peste 94.000 euro firmele administrate de soacra lui Remus Radoi

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat cu 449. 529 lei 94. 240 euro) companiile Safety Securty SRL si Spartan Paza si Protectie SRL pentru trucarea unei licitatii organizate de Regia Nationala a Padurilor Romsilva RA, prin Directia Silvica Hunedoara, in vederea atribuirii Contractului de prestare servicii de paza - DS Hunedoara 2017, potrivit News. ro.

Investigatie la mai multe primarii din Mures. Consiliul Concurentei suspecteaza ca 11 licitatii pentru delegarea serviciilor de salubrizare au fost trucate

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie, sub suspiciunea ca 11 licitatii organizate pentru delegarea serviciilor de salubrizare, intre 2017 si 2019, de mai multe unitati administrativ-teritoriale din Mu.

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata salubrizarii din judetul Mures

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a declansat o investigatie privind o posibila trucare a 11 licitatii organizate in perioada 2017 - 2019 de mai multe unitati administrativ teritoriale din judetul Mures - in principal, primarii - pentru delegarea serviciilor de salubrizare, potrivit News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )