Libnet.ro
UNICEF

07:00

CONSILIUL CONCURENTEI: Costuri mai mici pentru cei care isi aleg compania de racordare la reteaua de electricitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSILIUL CONCURENTEI: Costuri mai mici pentru cei care isi aleg compania de racordare la reteaua de electricitate

Consumatorii care isi aleg singuri compania pentru realizarea lucrarilor de racordare la reteaua electrica platesc mai putin pentru aceste servicii, in comparatie cu cei care accepta tariful initial propus de operatorul de distributie, conform analizei preliminare derulate de Consiliul Concurentei pe aceasta piata. continuă pe Ziarul Bursa

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

Consiliul Concurentei: Racordarea la energia electrica poate fi mai ieftina, daca beneficiarul isi alege singur prestatorul lucrarilor

Cei care isi aleg singuri firma care sa le realizeze lucrarile de racordare la reteaua electrica platesc mai putin pentru aceste servicii, in comparatie cu cei care accepta tariful initial propus de operatorul de distributie, este una dintre concluziile analizei preliminare derulate de Consiliul Concurentei pe aceasta piata.

Inspectiile inopinate desfasurate de Consiliul Concurentei. Ce actiuni imediate sunt recomandate?

Consiliul Concurentei a efectuat, in anul 2018, 15 inspectii inopinate, ce au vizat peste 50 de locatii si sedii ale unor societati investigate. Desfasurarea de inspectii inopinate este o practica constanta in ultimii ani, fiind cel mai eficient instrument al autoritatii de concurenta in colectarea de informatii si documente in cadrul unor investigatii ce privesc incalcarea regulilor de concurenta.

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea R and R Oil Services de catre Grupul Rohrer

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Grupul Rohrer preia R and R Oil Services - R. SRL si unele active ale RIG Service SA, precum si ale Grup Petrol Marin SA.

Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Kovesi a recunoscut, in cadrul unui interviu pentru Politico, ca se va lupta in continuare pentru a deveni procuror-sef european. Kovesi se lupta in continuare sa devina procuror-sef european Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, se lupta pentru titulatura dorita, fiind una dintre cei doi candidati care au mai ramas in curs [] .

UE indeamna platformele de internet sa faca mai mult pentru a combate dezinformarea

Uniunea Europeana a indemnat platformele de internet sa faca mai mult pentru a combate dezinformarea.

Sorina Pintea: Gestionarea Registrului National de Transplant, serverele si softurile, ar putea trece la STS, ca sa nu mai existe SRL-uri care sa le controleze

Gestionarea Registrului National de Transplant, serverele si softurile, ar putea trece la Serviciul de Telecomunicatii Speciale, ca sa nu mai existe SRL-uri care sa le controleze, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a precizat ca Eu am optat sa fie preluat de STS si vor fi discutii in acest sens. EXCLUSIV Plangere la DIICOT: Cum au fost controlate datele privind transplantul de organe de oameni din afara Agentiei de Transplant. Victor Zota - omul-cheie care a fost coordonator de transplant fara ca functia sa existe legal.

Consiliul Concurentei, despre cum sa platesti mai putin la factura de curent

Consumatorii care isi aleg singuri firma care sa le realizeze lucrarile de racordare la reteaua ele.

Nationala Romaniei, cele mai mici sanse sa castige Euro U21. Ce cota imensa are echipa antrenata de Mirel Radoi

Romania este considerata de casele de pariuri cea mai improbabila echipa sa castige Campionatului European de tineret.

Ce trebuie sa stie cei care au depus Declaratia unica in 2018 si vor bonificatiile promise de Finante si ANAF

Mihaela Triculescu nu mai este sefa ANAF, de pe 3 iunie, dar ordine semnate de aceasta continua sa apara in Monitorul oficial. Si saptamana trecuta au fost cateva, iar acum a fost publicat unul important. Este vorba despre procedura de acordare a bonificatiilor pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere la distanta in anul 2018 a declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, precum s pentru plata cu anticipatie a obligatiilor fiscale declarate in anul 2018 prin declatia unica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )