Libnet.ro
UNICEF

12:00

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata salubrizarii din judetul Mures

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata salubrizarii din judetul Mures

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a declansat o investigatie privind o posibila trucare a 11 licitatii organizate in perioada 2017 - 2019 de mai multe unitati administrativ teritoriale din judetul Mures - in principal, primarii - pentru delegarea serviciilor de salubrizare, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Investigatie la mai multe primarii din Mures. Consiliul Concurentei suspecteaza ca 11 licitatii pentru delegarea serviciilor de salubrizare au fost trucate

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie, sub suspiciunea ca 11 licitatii organizate pentru delegarea serviciilor de salubrizare, intre 2017 si 2019, de mai multe unitati administrativ-teritoriale din Mu.

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit.

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transportatorul national de gaze Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA), care va avea loc pe 10 februarie.

CONSILIUL CONCURENTEI: Reducerea accizelor se regaseste direct in pretul carburantilor

Reducerea accizelor cu 32 banilitru inclusiv TVA), aplicata de la 1 ianuarie 2020, atat pentru benzina, cat si pentru motorina, s-a transmis integral in pretul carburantilor la pompa, anunta Consiliul Concurentei, in urma monitorizarii realizate prin intermediul platformei Monitorul Preturilor.

IN 2019: Piata auto din China a scazut cu 8,2%

Piata auto din China se poate contracta pentru al treilea an consecutiv, in 2020, a estimat, luni, Asociatia Producatorilor Auto din China CAAM), analistii mizand pe relansarea vanzarilor in orasele mici pentru a ajuta la diminuarea ritmului declinului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )