Libnet.ro
UNICEF

00:07

Investigatie la mai multe primarii din Mures. Consiliul Concurentei suspecteaza ca 11 licitatii pentru delegarea serviciilor de salubrizare au fost trucate

B1 B1,
Investigatie la mai multe primarii din Mures. Consiliul Concurentei suspecteaza ca 11 licitatii pentru delegarea serviciilor de salubrizare au fost trucate

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie, sub suspiciunea ca 11 licitatii organizate pentru delegarea serviciilor de salubrizare, intre 2017 si 2019, de mai multe unitati administrativ-teritoriale din Mu. continuă pe B1

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata salubrizarii din judetul Mures

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a declansat o investigatie privind o posibila trucare a 11 licitatii organizate in perioada 2017 - 2019 de mai multe unitati administrativ teritoriale din judetul Mures - in principal, primarii - pentru delegarea serviciilor de salubrizare, potrivit News. ro.

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit.

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transportatorul national de gaze Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA), care va avea loc pe 10 februarie.

CONSILIUL CONCURENTEI: Reducerea accizelor se regaseste direct in pretul carburantilor

Reducerea accizelor cu 32 banilitru inclusiv TVA), aplicata de la 1 ianuarie 2020, atat pentru benzina, cat si pentru motorina, s-a transmis integral in pretul carburantilor la pompa, anunta Consiliul Concurentei, in urma monitorizarii realizate prin intermediul platformei Monitorul Preturilor.

Slusari transmite Procuraturii anexele raportului Kroll care ar contine mai multe nume ai celor implicati in frauda

Presedintele fostei Comisii parlamentare de ancheta privind frauda bancara, deputatul Alexandru Slusari, sustine ca astazi, 13 ianuarie, la prima ora va expedia procurorului general doua anexe la raportul Kroll, care contin mai multe nume ale persoanelor implicate in devalizarea sistemului bancar si care, potrivit lui, demult sunt arhicunoscute.

Asistentul din Braila condamnat la 8 ani pentru ca a violat mai multe paciente, eliberat dupa nici 3 ani de inchisoare

Asistentul de la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, condamnat definitiv in 2018 de Curtea de Apel Galati la 8 ani de inchisoare, pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala, a fost eliberat din penitenciar dupa aproximativ 3 ani, informeaza Agerpres.

CEA MAI SEXY BUNICA DIN LUME rupe internetul cu POZE NECENZURATE! Barbatii AU iNNEBUNIT cand au aflat CE VARSTA ARE! Nu se poate... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

Gina Steward este supranumita cea mai sexy bunicuta din lume! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA La doar 49 de ani, australianca face mii de euro.

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

VOLA.RO: Ianuarie, cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion

Tarife cu pana la 60% mai mici in prima luna a anului la bilete de avion * Cele mai ieftine bilete de avion sunt catre Londra, Roma si Bruxelles Luna Ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion, diferenta fata de restul anului fiind de pana la 60%, potrivit unei analize anuale realizata de platforma de rezervari bilete de avion Vola. ro.

Romania a importat de patru ori mai multe gaze in octombrie 2019

Romania a importat in octombrie 2019 un cantitate de gaze de 2,991 milioane de MWh, de aproape patru ori mai mare decat in aceeasi luna a anului precedent, potrivit datelor Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )