Libnet.ro
UNICEF

14:30

CONSILIUL CONCURENTEI LOVESTE DIN NOU Piata asigurarilor, amendata cu 53 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSILIUL CONCURENTEI LOVESTE DIN NOU Piata asigurarilor, amendata cu 53 milioane euro

Noua societati de asigurare si UNSAR, sanctionate pentru practici neconcurentionale Noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Roma-nia UNSAR) au fost amendate de Consiliul Concurentei cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei circa 53 milioane euro), pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei, prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA), au transmis reprezentantii institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul arde romanii la bani: ce se intampla cu salariile si pensiile

Guvernul Dancila loveste din nou mii de romani prin inghetarea salariilor si a pensiilor. Ce urmareste Guvernul prin acest proiect de Ordonanta si cum te va afecta pe tine. Salariile, sporurile si compensatiile angajatilor din domeniul bugetar vor fi inghetate in anul 2019 la nivelul anului 2018, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al [] .

CRISTIAN ROSU (ASF): Piata asigurarilor este stabila si sigura

Autoritatea de Supraveghere Financiara a luat act de sanctiunea acordata de catre Consiliul Concurentei unui numar de noua societati de asigurare ce activeaza sau au activat pe piata de asigurari din Romania, precum si Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

AMENZI TOTALE DE 246 MILIOANE DE LEI Consiliul Concurentei a sanctionat noua societati de asigurare

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei aprox. 53 milioane euro).

Consiliul Concurentei a sanctionat cu 53 de mil. euro UNSAR si 9 societati de asigurare

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei aprox. 53 milioane euro) pentru incalcarea.

Veniturile din RCA domina piata asigurarilor, care a crescut la 7,4 miliarde de lei n primele noua luni

Societatile de asigurare au inregistrat venituri din primele brute subscrise in valoare de 7,47 miliarde de lei in primele noua luni din acest an, in crestere cu 2,1% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Piata asigurarilor generale ramane dominata de asigurarile auto, care reprezinta aproximativ 73% din totalul primelor brute subscrise pentru activitatea de asigurari generale si 58% din totalul primelor brute subscrise de firme in perioada mentionata.

Codul de procedura penala, modificat din nou: Ce problema are PNL-ul cu efortul lui Dragnea

In conformitate cu o serie de probleme sesizate de Curtea Constitutionala a Romaniei, Codul de Procedura penala a suferit o serie de modificari pe parcursul zilei de luni. Comisia speciala a lui Florin Iordache de la PSD a adoptat marti, 4 decembrie 2018, o serie stufoasa de modificari aduse Codului de procedura penala. Spre deosebire [] .

Prognoza meteo pentru doua saptamni: Temperaturile vor creste zilele acestea, urmnd ca vremea sa se raceasca din nou dupa 9 decembrie

Vremea se va incalzi usor in toata tara in zilele urmatoare, apoi se va raci din nou, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie pentru perioada 3 - 16 decembrie, publicata luni.

Reactia companiilor de asigurari dupa amenda uriasa aplicata de Consiliul Concurentei, pentru majorarea nejustificata a politelor RCA

Inca doua companii au reactionat la decizia Consiliului Concurentei de a amenda cu 53 de milioane de euro noua companii de asigurari pentru suspiciunea ca au folosit practici anticoncurentiale in vederea majorarii tarifelor RCA.

Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul in presa straina. Face bine acest razboi?

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei interviul pe care Klaus Iohannis l-a oferit presei din Austria. intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier, Klaus Iohannis vorbeste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )