Libnet.ro
UNICEF

13:45

Prognoza meteo pentru doua saptamni: Temperaturile vor creste zilele acestea, urmnd ca vremea sa se raceasca din nou dupa 9 decembrie

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru doua saptamni: Temperaturile vor creste zilele acestea, urmnd ca vremea sa se raceasca din nou dupa 9 decembrie

Vremea se va incalzi usor in toata tara in zilele urmatoare, apoi se va raci din nou, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie pentru perioada 3 - 16 decembrie, publicata luni. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu vremea in urmatoarele doua saptamani: Anunt de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru doua zaptamani, pentru fiecare regiune a tarii. Potrivit informatiilor anuntate de meteorologi, dipa data de 9 decembrie,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Craciun

Luna decembrie va fi caracterizata de valori termice normale pentru aceasta perioada, potrivit estimarilor meteorologice realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie.

Vremea. Prognoza meteo pentru luna decembrie. Doua fenomene ne vor afecta din plin

Vremea Luna de inceput a iernii, decembrie, se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, precum ninsoare, care, asociata cu intensificari ale vantului, va determina producerea viscolului,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 decembrie

Dupa trei zile de ger napraznic, vremea incepe sa se incalzeasca, in mai multe zone din tara. in noaptea de sambata spre duminica, vremea va fi geroasa in centrul, in estul tarii si local.

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Vezi care sunt CELE MAI AFECTATE judete!

Revin ninsorile incepand de marti, 4 decembrie! Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru saptamana care 3 - 9 decembrie, iar vestile nu sunt deloc bune. Desi meteorologii.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Regimul termic prognozat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani 3 - 16 decembrie) va avea oscilatii in urmatoarele zile, cand temperaturile maxime vor atinge in unele regiuni chiar si 10.

Prognoza meteo. Vremea se incalzeste usor

Sambata dimineata este ger, local, apoi se incalzeste, astfel ca in regiunile vestice maximele vor deveni normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil si pe arii restranse, mai ales in sud si in.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE. Se deschide o noua perspectiva pentru Berbeci, Leii isi vor reface bugetul

Horoscop 4 decembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 4 decembrie Sagetator. Visezi pana departe si iti faci planuri excelente care au la baza o situatie materiala mult mai buna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )