Libnet.ro
UNICEF

22:45

Consiliul National al Tinerilor din Romania: 300 de tineri aduc domeniul tineretului pe agenda publica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul National al Tinerilor din Romania: 300 de tineri aduc domeniul tineretului pe agenda publica

Forumul Tinerilor din Romania, organizeaza intre 20-23 noiembrie, la Bucuresti, primul Consiliu National al Tinerilor din Romania, eveniment care va reuni 300 de tineri din intreaga tara, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Alegerile prezidentiale din Romania, in presa internationala

Presa internationala a dedicat un spatiu amplu alegerilor prezidentiale din Romania. Jurnalistii straini noteaza ca premierul Victor Ponta a castigat primul tur al scrutinului, potrivit exit-poll-urilor,.

Alegerile prezidentiale din Romania, in presa internationala: Lupta din runda finala va fi stransa

Presa internationala a dedicat un spatiu amplu alegerilor prezidentiale din Romania. Jurnalistii straini noteaza ca premierul Victor Ponta a castigat primul tur al scrutinului, potrivit exit-poll-urilor,.

Presa internationala despre rezultatele dupa turul I al prezidentialelor din Romania

Alegerile pentru Cotroceni desfasurate duminica in Romania sunt subiectul unor articole ample in presa internationala. Romania: Victor Ponta in fruntea alegerilor prezidentiale, jocul ramane deschis, scrie agentia de stiri France Press. Premierul social democrat Victor Ponta, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania, dar duelul pare mai strans decat se astepta cu adversarul sau.

Deutsche Welle: Democratia din Romania, testata la alegeri/ Putin, Erdogan sau Viktor Orban - modele pentru Victor Ponta

Deutsche Welle publica sambata o analiza a contextului politic si a campaniei electorale din Romania, inaintea alegerilor prezidentiale de duminica, pe care le considera a fi un test pentru democratie. Jurnalistii germani scriu ca tara se afla la o rascruce care ar putea afecta restul Europei, iar intrebarea care se pune in acest moment este daca democratia din Romania se afla sub amenintarea putinizarii Europei de Est.

Presedintele PPE: Partidele din Romania membre PPE - PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD - sa il sustina pe Iohannis

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul 2 al prezidentialelor pe Klaus.

Liderul PPE, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Cum relateaza presa internationala despre alegerile din Romania

Presa internationala scrie despre incidentele de la sectiile de votare din strainatate, care au marcat primul tur al scrutinului prezidential din Romania, relateaza Mediafax. Totodata, jurnalistii straini anticipeaza un duel strans intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, in turul al doilea.

Presa straina evoca incidentele de la alegerile din Romania, anticipand un duel strans in turul doi

Presa internationala scrie despre incidentele de la sectiile de votare din strainatate, care au marcat primul tur al scrutinului prezidential din Romania, anticipand un duel strans intre cei doi candidati care.

Frankfurter Allgemeine: Alegerile prezidentiale din Romania s-au incheiat haotic

Alegerile prezidentiale din Romania s-au incheiat duminica seara in haos. Mii de alegatori au incercat in zadar sa-si exprime votul in fata misiunilor diplomatice ale Romaniei din mai multe orase europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )