Libnet.ro
UNICEF

17:45

Constanta: Acuzatii de mita electorala la Cogealac. Perchezitii la o societate comerciala (VIDEO)

B1 B1,
Constanta: Acuzatii de mita electorala la Cogealac. Perchezitii la o societate comerciala (VIDEO)

Politistii au desfasurat perchezitii la o societate comerciala al carei patron ar fi simpatizant al unui candidat la Primaria Cogealac din Tariverde, judetul Constanta, in urma unor acuzatii de mita. continuă pe B1

Mita electorala pe ulitele din Dolj. Un barbat este suspectat ca a oferit bani unui localnic in incercarea de a-i infuenta votul (VIDEO)

Suspiciuni de mita electorala inDolj. Un barbat a fost filmatin timp ce ii oferea o suma de bani unui localnic, cel mai probabilpentru a-i influenta votul. Momentele au fost.

PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. IPJ Dambovita a deschis dosar penal

IPJ Dambovita a deschis un dosar penal dupa ce PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. Potrivit social-democratilor, candidatul oferea oamenilordiverse sume de bani in.

Noaptea ca hotii. Acuzatii de mita electorala in doua cartiere din Targoviste

Organizatia PSD Dambovita a transmis, duminica, intr-un comunicat de presa, ca reprezentantul unui partid politic, candidat la functia de primar in Municipiului Targoviste, a oferit bani alegatorilor din doua cartiere din Targoviste.

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, arestat in timp ce impartea mita electorala votantilor (VIDEO)

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, si membri din stafful acestuia de campanie au fost retinuti de politie. Acestia au fost surprinsi in timp ce dadeau mita electora vo.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )