Libnet.ro
UNICEF

17:30

Noaptea ca hotii. Acuzatii de mita electorala in doua cartiere din Targoviste

Adevărul Adevărul,
Noaptea ca hotii. Acuzatii de mita electorala in doua cartiere din Targoviste

Organizatia PSD Dambovita a transmis, duminica, intr-un comunicat de presa, ca reprezentantul unui partid politic, candidat la functia de primar in Municipiului Targoviste, a oferit bani alegatorilor din doua cartiere din Targoviste. continuă pe Adevărul

Mita electorala pe ulitele din Dolj. Un barbat este suspectat ca a oferit bani unui localnic in incercarea de a-i infuenta votul (VIDEO)

Suspiciuni de mita electorala inDolj. Un barbat a fost filmatin timp ce ii oferea o suma de bani unui localnic, cel mai probabilpentru a-i influenta votul. Momentele au fost.

Constanta: Acuzatii de mita electorala la Cogealac. Perchezitii la o societate comerciala (VIDEO)

Politistii au desfasurat perchezitii la o societate comerciala al carei patron ar fi simpatizant al unui candidat la Primaria Cogealac din Tariverde, judetul Constanta, in urma unor acuzatii de mita.

PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. IPJ Dambovita a deschis dosar penal

IPJ Dambovita a deschis un dosar penal dupa ce PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste. Potrivit social-democratilor, candidatul oferea oamenilordiverse sume de bani in.

800 de buletine de vot au disparut in doua localitati din Arges

Cu o zi inainte de alegerile locale, 800 de buletine de vot au fost raportate lipsa in doua localitati din Arges. in localitatea Rucar, din judetul Arges lipsesc circa 400 de buletine de vot pe care.

Mita electorala la Baia. Politia a deschis dosar penal

Politistii tulceni au fost sesizati cu privire la faptul ca un cetatean din comuna Baia, judetul Tulcea, ar oferi sume de bani unor persoane din localitate, pentru a-i determina sa voteze cu un anumit candidat la functia de primar.

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, arestat in timp ce impartea mita electorala votantilor (VIDEO)

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primaria Mangalia, si membri din stafful acestuia de campanie au fost retinuti de politie. Acestia au fost surprinsi in timp ce dadeau mita electora vo.

Trei dosare penale de frauda la vot in Olt. Mita electorala la Draganesti, vot fara drept la Slatina

Politistii au primit doar astazi 33 sesizari venite din tot judetul privind posibile incalcari ale legislatiei electorale. Trei persoane sunt cercetate penal.

IPJ Dambovita a deschis un dosar penal dupa ce PSD a acuzat de mita electorala un candidat la Primaria Targoviste

In urma comunicatului transmis de PSD Dambovita, in care organizatia a acuzat ca un candidat la functia de primar al Municipiului Targoviste ar fi oferit bani pentru a determina cetatenii sa voteze, IPJ Dambovita s-a sesizat din oficiu si a intocmit dosar penal.

Dosare penale pentru frauda la vot la doua sectii din judetul Gorj

La doua sectii de vot din comuna Matasari, judetul Gorj, autoritatile fac cercetari pentru frauda la vot dupa ce mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )