Libnet.ro
UNICEF

19:00

Digisport: Ilie Nastase: FCSB poate sa joace si pe Giulesti! Cum arata acum cele doua bijuterii din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Ilie Nastase: FCSB poate sa joace si pe Giulesti! Cum arata acum cele doua bijuterii din Bucuresti

Steaua ataca promovarea in Liga 2 in acest sezon, iar din 2021 va putea sa joace pe noua bijuterie din Ghencea. CNI a confirmat ca MApN va intra in posesia Stadionului Steaua pana la jumatatea lunii decembrie. Ilie Nastase intervine in conflictul dintre CSA Steaua si FCSB si nu intelege de ce echipa lui Gigi Becali nu ar avea voie sa joace pe noua arena. continuă pe Hotnews

Rasturnare de situatie pentru FCSB. Poate sa joace in Ghencea?! Anuntul neasteptat

Lucrarile la stadionul Steaua au fost finalizate, dar inaugurarea ar putea sa aiba loc abia in luna aprilie. Sezonul in Liga 3 s-a incheiat deja si va fi reluat in primavara. Multi dintre fanii FCSB ar vrea ca si echipa lor sa joace pe Ghencea, dar conducerea Stelei a anuntat ca acest lucru nu va .

DigiSport: N-am avut sansa asta! Au saracit-o altii! Ilie Nastase, reactie acida dupa dezvaluirea Simonei Halep

Ilie Nastase nu a ramas indiferent dupa ce Simona Halep a dezvaluit ce probleme a avut din cauza FRT, dar si dupa ce a spus ca nu a luat niciun ban de la Federatie.

Marele secret al sotiei lui Ilie Nastase. Cum se mentine intr-o forma de invidiat la 45 de ani

Sotia fostului tenismen Ilie Nastase a povestit care sunt sacrificiile pe care le face pentru a avea un corp de invidiat. Patru masaje saptamanal si o dieta foarte severa, care a bagat-o in spital. Cum se mentine in forma sotia lui Ilie Nastase Ioana Nastase are o singura operatie estetica la nivelul bustului. La varsta .

Ilie Nastase si Ion Tiriac, urmariti pe strada. Cine le-a pus gand rau: Ma bagati la puscarie!

Ilie Nastase a fost unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din toate timpurile si primul lider al clasamentului ATP. A fost pe primul loc in lume de la inaugurarea ierarhiei WTA, pe 23 august 1973, pana pe 2 iunie 1974. Are doua titluri la Grand Slam, la US Open in 1972 si la .

Cezara Dafinescu, adevarul despre relatia cu Ilie Nastase. Ce s-a intamplat intre ei

Actrita Cezara Dafinescu, 72 de ani, are o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a mai bine de 40 de ani. A jucat in numeroase filme de succes in Romania, dar si in foarte multe piese de teatru. Putina lume stie despre ea ca a cochetat si cu sportul in tinerete. A facut atletism, ba chiar .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )