Libnet.ro
UNICEF

17:00

Constanta: Primarul orasului Negru Voda a fost depistat pozitiv cu COVID-19

B1 B1,
Constanta: Primarul orasului Negru Voda a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Primarul orasului Negru Voda, din judetul Constanta, Petru Urziceanu a fost confirmatpozitiv cunoul coronavirus. in prezent, primarul se afla in izolare la domiciliu, unde trebuie sa stea pana la. continuă pe B1

Coronavirus in lume: Un nou bilant record in Franta intr-o singura zi- peste 30.000 de cazuri Ursula von der Leyen paraseste summitul UE dupa ce a intrat in contact cu un caz pozitiv de Covid

In prezent, bilantul global al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 38. 974, nu mai putin de 1. 962 de oameni pierzandu-si viata, in timp ce 29. 637 s-au vindecat. Germania si Cehia au anuntat inca de joi dimineata cresteri semnificative ale numarului de imbolnaviri. Sotia presedintelui american, Melania Trump, a anuntat ca si fiul ei, Barron, a fost depistat pozitiv. 00: Franta: numarul de noi cazuri depaseste pentru prima oara 30. 50: Peste jumatate din statele UE sunt in zona rosie de risc epidemic19. 30: Polonia anunta carantina partiala: Nuntile interzise in zonele rosii, iar in zonele galbene acestea sunt limitate la 20 de persoane si este interzis dansatul19. 00: Marea Britanie: Aproape 19. 000 de noi cazuri si 138 de decese in 24 de ore18. 30: Londra trece la nivelul doi de alerta, noi restrictii in capitala Marii Britanii.

George Burcea a fost confirmat pozitiv cu noul COVID-19: M-am izolat imediat

George Burcea, fostul sot al Andreei Balan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Actorul a primit rezultatul pozitiv vineri. in urma rezultatului, a facut si primele declaratii despre starea lui de.

Presedinta Comisiei Europene a parasit summitul UE la scurt timp de la incepere. Ursula von der Leyen intra in autoizolare, dupa ce un membru al staffului sau a fost depistat cu COVID-19

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a parasit summitul UE de la Bruxelles, pentru a intra in autoizolare, dupa ce a aflat ca un membru al staffului sau a fost testat pozitiv pentru COVID-19,.

Suceava: Primarul unei localitati si alti 14 angajati au fost depistati pozitiv cu COVID-19

Primarul localitatii Todiresti din Suceava si alti 14 angajati au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Agerpres. Vasile Avram a declarat ca saptamana trecuta unul dintre angajatii.

MotoGP: Valentino Rossi a fost testat pozitiv cu coronavirus

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi a anuntat, joi, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. El a precizat ca este trist si suparat dupa acest rezultat. Rossi a facut dimineata un test rapid cu rezultat negativ, dar si unul care a avut rezultat pozitiv, venit mai tarziu.

Doi ministri de externe au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa reuniunea de la Luxemburg

Ministrii de Externe ai Austriei si Belgiei au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa ce au participat, la inceputul saptamanii, la o reuniune la Luxemburg, relateaza Reuters si News. ro.

Doi ministri de externe au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa reuniunea de la Luxemburg

Ministrii de Externe ai Austriei si Belgiei au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa ce au participat, la inceputul saptamanii, la o reuniune la Luxemburg, relateaza Reuters.

Natatie: Federica Pellegrini a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Sportiva italiana Federica Pellegrini, multipla campioana mondiala si europeana la natatie, a anuntat, joi, ca a fost testata pozitiv cu coronavirus.

Sam Querrey (49 ATP) a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv Americanul risca o suspendare de pana la trei ani

Tenismenul american Sam Querrey, locul 49 ATP, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si a fugit din Rusia, unde trebuia sa participe la turneul de la Sankt Petersburg, riscand o suspendare de pana la trei ani pentru incalcarea protocolului sanitar.

Jucator american a fugit din Rusia dupa ce a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2

Sam Querrey risca o suspendare din partea ATP, dupa ce a fugit din Sankt Petersburg Rusia) ca urmare a unui test pozitiv la noul virus gripal.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )