Libnet.ro
UNICEF

19:45

Constanta starneste cele mai mari pasiuni electorale. Doar Sectorul 1 din Bucuresti intrece, la numar de candidati, orasul-port de la Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Constanta starneste cele mai mari pasiuni electorale. Doar Sectorul 1 din Bucuresti intrece, la numar de candidati, orasul-port de la Marea Neagra

Constanta este cel mai ravnit oras din provincie, mai ravnit si decat toate sectoarele de Capitala cu exceptia elitistului Sector 1 din Bucuresti. Judecand dupa clasamentul national intocmit de Expert Forum, ONG-ul specializat pe analiza si statistica electorala, Constanta are cei mai multi pretendenti in a-i conduce destinele. continuă pe Adevărul

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Muzeul Copiilor reprezinta o investitie de 1,3 milioane de euro din partea Primariei Capitalei. Deschis in urma cu 10 zile, pare sa fie un succes. Aproximativ 5000 de persoane au calcat in.

Cat de rapide vor fi cele mai iuti trenuri si de ce NU vom vedea prea multe care sa ruleze cu peste 350 kmh

Cateva tari mari, in frunte cu China, au construit retele intinse de trenuri de mare viteza si cele mai rapide ruleaza cu peste 300 kmh pe unele portiuni. Desi un tren maglev de test a depasit chiar si 600 kmh si desi apar din cand in cand stiri despre trenuri de pasageri ce vor rula cu peste 400 kmh, astfel de viteze vor ramane extraordinar de rare. Trenurile de super-viteza creeaza si probleme, nu doar rezolva unele, iar in articol puteti citi care sunt aceste probleme si de ce nu ar trebui sa ne asteptam la trenuri si mai rapide decat cele din prezent.

Romanii au vanat reducerile in pandemie: conservele de carne si marcile proprii din supermarketuri au fost cele mai vandute

Pe fondul unor preturi majorate cu 5% conform Eurostat), gospodariile din Romania au cumparat volume mai mari cu 9% si au ales segmente inferioare de pret.

Cele mai vechi obiceiuri de la nunti. De unde au aparut

Nuntile din zilele noastre s-au departat mult de la traditii, atat de mult incat romanii nici nu mai stiu cum aratau aceste evenimente inainte. Care sunt cele mai vechi obiceiuri la nunti si care a fost insemnatatea lor la inceputuri? Obiceiuri vechi la nunti Nuntile au ajuns din ce in ce mai mult la extreme.

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Buzaul, judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 187 - continua sa fie in Bucuresti. Judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate este Buzau, urmat de Bacau.

Care sunt cele mai sigure coduri PIN la carduri. Sigur nu stiai care sunt combinatiile nefolosite de romani

Nu stii ce PIN sa-ti pui la card? Iata cateva din optiunile cele mai sigure pe care le-ai putea avea. Care sunt combinatiile cel mai putin folosite de catre romani? Cele mai nefolosite PIN-uri la carduri Sunt cateva intrebari pe care unii oameni poate nu si le-au pus, in timp ce altii nu au gasit .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )