Libnet.ro
UNICEF

17:15

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

B1 B1,
Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la. continuă pe B1

Business Report: RCS RDS face una din cele mai mari tranzactii; Cum se vede seceta in birourile Ministerului Agriculturii. Este de 1.000 de ori mai restransa decat spun fermierii; Romanii - saraci fata de posibilitatile PIB

Italia, urmatorul copil bolnav al zonei euro; daca Grecia intra in incapacitate de plata, economia Italiei vede din nou recesiunea. Banii sunt blocati! Bancile grecesti limiteaza retragerile la 3. 000 de euro. Cand criza va veni, ATM-ul bancii tale nu va functiona la propriu, avertiza recent.

Planuia unul dintre cele mai mari atentate din istoria SUA. Tanarul recrutat de ISIS voia sa ucida 1.000 de oameni

Un tanar de 19 ani de peste ocean planuia sa ucida 1. 000 de americani, scrie presa straina. A fost arestat dupa ce i-a marturisit unui agent sub acoperire ca vrea sa isi procure o arma automata si sa.

Cele mai mari moschei din lume

La inceputul acestei luni, comunitatea musulmana din Romania a anuntat ca la Bucuresti se va construi cea mai mare moschee din Romania, pe o suprafata de 11. 000 de metri patrati. intr-o perioada in care islamul este tot mai des asociat cu jihadism si fundamentalism - liderii musulmani fac eforturi pentru a explica adevaratele principii ale religiei musulmane, promovand cele mai mari moschei din lume drept oaze de liniste si regasire spirituala.

Esti proaspat absolvent? Acestea sunt joburile unde vei avea cele mai mari sanse de angajare in aceasta vara

Dupa absolvirea facultatii, multi tineri care nu au experienta, nu au un job sau nu au trecut nici macar printr-un internship se simt derutati. Pentru ei exista, totusi, mii de locuri de munca. Iata posturile cu cele mai mari sanse de angajare in.

Industria alimentara, in declin: cele mai mari 10 firme dupa cifra de afaceri au avut pierderi in 2014

Compania de cercetare Risco. Ro a realizat topul celor mai mari 10 companii din industria alimentara dupa cifra de afaceri inregistrata in anul 2014. Cei mai mari 5 jucatori din piata au inregistrat pierderi nete importante, iar profitabilitatea generala a jucatorilor din industrie pare sa depinda in mare masura de politicile interne ale firmelor respective, nu de sub-sectorul in care activeaza.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le facem in dieta de vara? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

E bine sau nu sa bem bere pe durata verii? Ne ingrasa, ne deshidrateaza? Care sunt cele mai recomandate diete ca sa aratam bine la plaja? Discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 cu medicul nutritionist Corina Zugravu.

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii: 5 destinatii exotice pentru o vacanta de neuitat

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii. Africa de Nord a inregistrat in ultimii ani una dintre cele mai rapide cresteri a numarului de turisti. Romanii au prins la randul lor gustul calatoriilor in tari cu o cultura cat mai diferita de ceea ce cunosc. Iata cinci destinatii accesibile ca pret, dar incarcate de istorie si spectaculoase, pe care merita sa le vizitati.

O noapte la Venetia s-a mutat la Constanta

Una dintre cele mai indragite operete compuse de Johann Strauss - fiul - O noapte la Venetia - s-a jucat, ani la rand, pe scena Teatrului de Opereta bucurestean, dar a disparut demult de pe afis, solistii si iubitorii genului pastrand doar nostalgia si amaraciunea disparitiei numeroaselor creatii care, altadata, incantau publicul.

Cati bani s-au investit in principalele emisiuni ale TVR: productia Andreei Marin, una dintre cele mai scumpe

Emisiunile introduse in grila postului public de televiziune in anii 2012 si 2013 au consumat resurse semnificative, insa au avut audiente modeste, potrivit unui raport al Curtii de Conturi, citat de Paginademedia. ro. Un astfel de exemplu este Pretuieste viata, prezentata de Andreea Marin, care a avut costuri de peste 50. 000 de euro pe editie.

Cum a pierit una dintre cele mai infloritoare afaceri cu cai de rasa din Europa secolului XIX, unde un armasar pur sange costa cat un de azi

La marginea orasului Jibou, intr-o padure de stejari, se ridica inca semet Castelul Beldi, pe al carui domeniu a fost amenajat, inca de la inceputuri, un hipodrom. in spatele hipodromului sta povestea unei afaceri extrem de infloritoare, pusa la pamant odata cu nationalizarea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )