Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constanta: Unui barbat i-a fost furata masina, dupa ce a fost amenintat cu un pistol

România Liberă România Liberă,
Constanta: Unui barbat i-a fost furata masina, dupa ce a fost amenintat cu un pistol

Un barbat din judetul Constanta a fost lasat fara masina sa, vineri dimineata, dupa ce a fost amenin. continuă pe România Liberă

Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de oamenii legii din Timisoara, dupa ce ar fi amenintat unrival cu moartea peFacebook. Barbatul este banuit si ca ar fi incercat sa incendieze casa.

Laszlo Tokes, declaratie socanta: Revolutia romana a fost furata. Asistam la o reinstaurare a regimului comunist

Declaratie socanta facuta deLaszlo Tokes la Zilele Maghiare din Cluj. Pastorul sustine ca Revolutia romana a fost furata. Noi am fost foarte optimisti atunci. Credeam ca dictatorul Nicolae.

Un barbat din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc

Un barbat de 44 ani din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Laszlo T337;kes, la Zilele Maghiare din Cluj: Revolutia romana a fost furata. Asistam la o reinstaurare a regimului comunist

Pastorul Laszlo T337;kes, invitatul principal al dezbaterii pe tema celei de-a 30-a aniversari a Revolutiei romane din 1989, organizata in cadrul Zilelor Maghiare din Cluj, a sustinut ca revolutia a fost furata si inlocuita cu o lovitura de stat, iar in zilele acestea se vad efectele negative: asistam la o reinstaurare a regimului comunist.

ALERTA LA POLITIA CAPITALEI! Dispozitiv EXPLOZIV descoperit in masina unui barbat

Un barbat care transporta in portbagajul masinii un dispozitiv exploziv a fost retinut, joi, de politisti bucuresteni. Oamenii legii au observat, in jurul orei 3. 30, un tanar ce prezenta un comportament.

Gest stupid al unui barbat care s-a temut de sotie: s-a injunghiat in inima dupa ce a cheltuit banii pe bautura

Un localnic s-a injunghiat cu un cutit in zona inimii, dupa ce a cheltuit pe bautura economiile familiei, apoi a reclamat sotiei ca a fost talharit.

Batran cu fetisul castrarii, arestat dupa ce a efectuat procedura asupra unui barbat intalnit pe un site

Politistii chemati la locuinta unui septuagenar din Florida l-au arestat pe proprietar pentru tentativa de a castra un barbat chiar in casa sa.

VIDEO Precizarile Primariei in legatura cu tavaleala pe care doi politisti locali i-au administrat-o unui barbat

Doi politisti locali din Cluj-Napoca au fost filmati in timp ce incercau sa incatuseze un cetatean in apropierea garii din oras, ocazia cu care acesta a fost pus la pamant si lovit cu bastonul. Primaria a precizat ca a fost vorba despre o persoana fara adapost care a devenit agresiva cu politistii locali.

Neregulile de la Sapoca. in urma cu un an, un barbat a fost gasit spanzurat in curtea spitalului

Cazul de la Sapoca, in care un barbat a ucis cinci persoane si a ranit alte opt, a scos la iveala nereguli grave. in urma cu un an, un barbat a fost gasit spanzurat in curtea spitalului, fara ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )