Libnet.ro
UNICEF

10:45

Neregulile de la Sapoca. in urma cu un an, un barbat a fost gasit spanzurat in curtea spitalului

Antena3 Antena3,
Neregulile de la Sapoca. in urma cu un an, un barbat a fost gasit spanzurat in curtea spitalului

Cazul de la Sapoca, in care un barbat a ucis cinci persoane si a ranit alte opt, a scos la iveala nereguli grave. in urma cu un an, un barbat a fost gasit spanzurat in curtea spitalului, fara ca. continuă pe Antena3

Amanda Anisimova s-a retras de la US Open dupa ce tatal sau a fost gasit mort

Amanda Anisimova, una dintre jucatoarele de mare perspectiva din circuitul WTA, s-a retras de la US Open dupa ce tatal sau a fost gasit mort, informeaza ESPN. Cauza mortii nu a fost deocamdata dezvaluita. Konstantin Anisimov avea 56 de ani.

Tanarul francez care a cerut ajutor la urgente dupa ce a cazut intr-o rapa in Italia a fost gasit mort, dupa 9 zile

Francezul de 27 de ani care a apelat serviciile de urgenta pe 9 august, cerand ajutor dupa ce a cazut intr-o rapa, in Italia, a fost gasit mort, duminica seara, iar cadavrul sau a fost recuperat abia luni dimineata.

Un om de afaceri, apropiat al fostului lider Vlad Plahotniuc, a fost gasit impuscat in cap pe un camp in apropiere de Chisinau

Iurie Luncasu, patronul unei companii care detine un imobil impunator in zona televiziunii din Chisinau - cunoscut in presa mai mult drept Casa Alba - si apropiat de fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, a fost gasit impuscat in cap sambata seara intr-un camp in apropiere de Chisinau, informeaza duminica Ziarul National, citat de Agerpres. Informatia a fost confirmata pentru publicatia mentionata de angajati ai Inspectoratului de Politie Buiucani.

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, a fugit din tara. Unde a fost gasit fostul sot al artistei, Cornel Gales

La doi ani de la moartea Ilenei Ciuculetei, viata lui Cornel Gales fostul sot al artistei este total schimbata. Acesta a parasit Romania si traieste pe picior mare in Spania. Imagini cu barbatul au aparut pe internet si au luat prin surprindere pe toata lumea. Ce face Cornel Gales, la doi ani de la .

Noua descoperire tulburatoare in casa lui Gheoghe Dinca. Un beci secret a fost gasit in casa criminalului

Anchetatorii care cerceteaza casa si curtea criminalului Gheorghe Dinca, au facut o descoperire incredibila. Acestia au gasit un beci secret si spun ca Dinca nu lasa pe nimeni sa intre.

Italia: Un turist a fost gasit mort, 9 zile dupa ce a sunat la urgente

Un excursionist francez a fost descoperit mort in sudul Italiei duminica seara, la noua zile dupa ce.

Descoperire socanta. Un om de afaceri cunoscut a fost gasit impuscat in cap

Descoperire socanta. Omul de afaceri Iurii Luncasu, persoana din anturajul fostului lider PDM Vlad Plahotniuc, a murit in seara zilei de sambata, 18 august, fiind gasit impuscat in cap. Se pare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )